GÜMÜŞHANELİ İŞ ADAMI ATIF ŞAHİNÖZ’DEN MEHMETÇİK VAKFINA ÖRNEK DESTEK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANELİ İŞ ADAMI ATIF ŞAHİNÖZ’DEN MEHMETÇİK VAKFINA ÖRNEK DESTEK

Giriş Tarihi: 31 Ocak 2018 - 14:34

Son Güncelleme: 31 Ocak 2018 - 14:37

Vatandaşlarımızdan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde icra edilen ‘Zeytin Dalı’ harekâtına destek devam ediyor.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i 31 Ocak 2018 Çarşamba günü makamında ziyaret eden İpekyolu Alışveriş Merkezi sahibi Atıf Şahinöz, Afrin operasyonunda görevli güvenlik güçlerine kendisinin de destek olacağını ifade etti.

Şahinöz, “Biz de İpekyolu Alışveriş Merkezi olarak Afrin Operasyonuna bir nebze destek olmak amacıyla 1-5 Şubat tarihleri arasında yapılacak bütün alışveriş gelirlerinin yüzde 5’ini Afrin’e gönderilmek üzere Mehmetçik Vakfına bağışlama kararı aldık. Umarım Mehmetçiklerimiz sağ salim yurdumuza dönerler. Allah yar ve yardımcıları olsun.” dedi.

Afrin Operasyonuna yönelik Gümüşhane’de gösterilen duyarlılıktan memnuniyet duyduğunu belirten Vali Memiş: “Bu destekler miktarına bakılmaksızın bizleri çok mutlu etmektedir. İnşallah kahraman güvenlik güçlerimiz milletimizin bu destekleri ve dualarıyla muzaffer olacaktır” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

 

image_print

HABERLER