GÜMÜŞHANELİ PESTİL VE KÖMECİLER’DEN AKÇAY’A VEFA ZİYARETİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANELİ PESTİL VE KÖMECİLER’DEN AKÇAY’A VEFA ZİYARETİ

Giriş Tarihi: 27 Kasım 2018 - 19:44

Son Güncelleme: 27 Kasım 2018 - 19:44

*Değerli Başkanım; Pestil Köme sektörümüzün gelişmesi ve bu zamanlara gelmesinde çok büyük emeğiniz var ve bizlere her zaman destek oldunuz ve olmaya da devam ediyorsunuz. Sizlere verdiğiniz bu destek için bir kez daha teşekkür ederek dernek olarak hayata geçirmeyi planladığımız yeni çalışmalarda desteklerinizin devamını bekliyoruz.

Gümüşhane Pestil Köme Üreticileri Derneği üyeleri Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ile görüştü.

Gümüşhane Pestil Köme Üreticileri Derneği faaliyetleri ve dernek tarafından yapılacak çalışmalar hakkında Başkan Akçay’a bilgi veren Pestil Köme Üreticileri Derneği Başkanı Abdul Baki Kara,  ‘’Gümüşhane’de Pestil Köme sektöründe faaliyet gösteren üreticilerin bir araya gelerek kurdukları Pestil Köme Üreticileri Derneğinin  asıl amacı  bu sektörde  üretilen ürünleri  ve üreticileri korumak ve sektörü daha iyi seviyelere taşımaktır. Bu doğrultuda sektörün tanınırlığını artırmak ve üretilen ürünlerin ülke bazında ve ulusal bazda gerekli tanıtımını yapmak amacıyla ulusal ve yerel fuarlar ’da şehrimizi temsil etmeye çalışıyoruz. Tabi bu fuarlara çoğu firmamız katılıyor. Ancak Gümüşhane Pestil Köme Üreticileri Derneği olarak da düzenlenen organizasyonlarda söz sahibi olmak ve etkin rol almak istiyoruz. Elimizi hep birlikte daha fazla taşın altına koymak istiyoruz. Değerli Başkanım Pestil Köme sektörümüzün gelişmesi ve bu zamanlara gelmesinde çok büyük emeğiniz var ve bizlere her zaman destek oldunuz ve olmaya da devam ediyorsunuz. Sizlere verdiğiniz bu destek için bir kez daha teşekkür ederek dernek olarak hayata geçirmeyi planladığımız yeni çalışmalarda desteklerinizin devamını bekliyoruz ’dedi.

REKABET EDERKEN SEKTÖRÜMÜZE ZARAR VERMEMELİYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sektör temsilcilerinin bir araya gelerek, sektörün tanıtımı ve gelişmesi için çaba göstermelerinin çok güzel ve sektör temsilcilerine yakışır bir davranış olduğunu vurgulayan Başkan Akçay,’’ Örgütlü azınlıklar, örgütsüz çoğunluğu yönetir. Bu sevdiğim ve doğruluğuna şahit olduğum çok güzel bir söz. Birlikten daima kuvvet doğar. Birbirimizle rekabet içinde olacağız ama kendi ayağımıza ve sektörümüze kurşun sıkmadan, verimli bir rekabet içerisinde olacağız. Dünyanın en iyi Pestil ve Kömesi, balı ve ekmeği şehrimizde üretiliyor. Sektörümüz bu birlik ve beraberlik sayesinde daha hızlı yol alacaktır. Sizleri bir kez daha bu güzel davranışınız için tebrik ediyor Ticaret odası olarak sektörümüzü daha üst seviyelere taşıyacak tüm çalışmalara hazır olduğumuzu belirtiyorum’ şeklinde konuştu.

image_print

HABERLER