Gümüşhaneli Yazar Hüseyin Turhan’ın 25 Yıllık Yazıları, 3 Cilt Halinde Yayımlandı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

2 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhaneli Yazar Hüseyin Turhan’ın 25 Yıllık Yazıları, 3 Cilt Halinde Yayımlandı

Giriş Tarihi: 12 Ocak 2024 - 1:12

Son Güncelleme: 12 Ocak 2024 - 1:14

Gümüşhaneli hemşerimiz  Hüseyin Turhan’ın 25 yıldan fazla yerel ve ulusal gazeteler ile dergilerde yayımlanan yazıları üç cilt halinde kitaplaştırıldı.

1998 yılından bugüne kadar yazmış olduğu tüm yazılarını kitaplaştıran Hüseyin Turhan ‘a ait kitapları 1500 sayfadan meydana geldi.

 ‘’Göre Ne Köre Ne ‘’ başlığı altında çıkan kitaplardaki yazılar birçok ulusal ve yerel gazeteler, haber siteleri ile dergilerde yayımlandı.

HÜSEYİN TURHAN KİMDİR?

Hüseyin Turhan, 1969 yılında Gümüşhane’nin Dörtkonak (Edire) Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra Ortaokul ve Liseyi Gümüşhane İmam Hatip Lisesi’nde okudu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümünden onur öğrensici olarak 1991 yılında mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Vatani görevini yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaptı.

Gümüşhane’de Köylünün Sesi adlı aylık yayımlanan gazete ile başlayan köşe yazarlığı serüveni aralıksız 25 yıldan fazla ulusal ve yerel gazeteler, birçok internet haber siteleri ile dergilerde devam etti.
2004 Yılında Gümüşhane Köy Hizmetlerinde  görev yaparken Eskişehir’e tayin oldu. Halen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaktadır.

Hemşire Meral hanımla 1994 yılında evlenen yazarın üç erkek evladı bulunmaktadır. Yazar bugüne kadar gerek mesleki yaşamında ve gerekse sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği başarı ile çok sayıda takdirname, teşekkürname ve plaketin sahibidir.

image_print

HABERLER