Gümüşhaneliler, Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş’ı Gümüşhane’ye Bekliyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhaneliler, Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş’ı Gümüşhane’ye Bekliyor

Giriş Tarihi: 13 Haziran 2023 - 7:01

Son Güncelleme: 13 Haziran 2023 - 7:01

GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ’NİN HABERİ -13.06.2023

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı görevine atandığı 17.09.2017 tarihinden bugüne kadar geçen yaklaşık 6 yıllık görev süresi içinde Gümüşhane’yi hiç ziyaret etmedi. Gümüşhaneliler, 6 yıllık görev süresi içinde Türkiye’nin pek çok ilini ziyaret eden Prof.Dr. Ali Erbaş’ı Gümüşhane’ye davet ediyorlar.

Görüşlerini sorduğumuz pek çok Gümüşhaneli konu ile ilgili gazetemize şunları ifade etti: “Gümüşhanelilerin çok sevdiği Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr. Ali Erbaş’ı Gümüşhane’de görmek istiyoruz. Biz bu konuda diğer illeri kıskanıyoruz. Başkanımız pek çok şehri hem de birkaç kez ziyaret ettiği halde bugüne kadar Gümüşhane’ye hiç gelmedi. Sayın Başkanımızı, Sultan Abdülhamit Han’ın hocalarından olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevî Hazretleri’nin memleketi Gümüşhane’de misafir etmek bizi mutlu kılacaktır. Bu davetimizi inşallah başkanımız kırmaz ve Gümüşhanemizi inşallah kısa süre içinde ziyaret eder” (Haber: Ebuzer Yapar)

Kaynak: Gümüşhane Olay Gazetesi – 13.06.2023

image_print

HABERLER