Gümüşhanelilerin, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan İstekleri Var - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhanelilerin, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan İstekleri Var

Giriş Tarihi: 30 Mayıs 2023 - 8:10

Son Güncelleme: 30 Mayıs 2023 - 0:07

Hasan Pir

28 Mayıs 2023 Pazar günü son oylaması yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi de Allah’a şükür sorunsuz tamamlandı.  Milletimiz Cumhurbaşkanlığı yetkisini yeniden Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdi.

Seçimin ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve insanlık için hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, yeni dönem görevinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik diyoruz.

GÜMÜŞHANE’DE SEÇİM SONUÇLARINA YANSIYAN ERDOĞAN SEVGİSİ

Anadolu’nun şirin ili, Ahmet Ziyaüddin Gümşhanevî  Hazretleri’nin doğum memleketi Gümüşhane’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın özel bir yeri, özel bir sevgisi var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve vefası ile tanınan Gümüşhane, kırılması zor bir rekora imza atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın girdiği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamında (4 seçim) Erdoğan’a yüksek oranda verdiği oylarla Türkiye’de hep ilk üç sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

Gümüşhane ilinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’a verdiği destekler ve Türkiye dereceleri şöyledir:

*10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi: %75.06 oy oranı ile  Türkiye üçüncüsü.

*24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimi: %77,07 oy oranı ile Türkiye ikincisi.

*14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi: % % 74.42 oy oranı ile Türkiye ikinci.

*28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi: % 78.54 oy  oranı ile Türkiye ikincisi.

TÜRKİYE’DE BAŞKA ÖRNEĞİ YOK

Gümüşhane’nin Erdoğan’a olan sevgisi ve desteğinin Türkiye’de bir başka örneği yok. Çünkü; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek oranda oy veren ve derece yapan illerin her birisinde Erdoğan hükümetlerinde “Bakan” olmasına rağmen, Gümüşhane ili hiçbir bakanı olmadığı halde dört dönemdir Sayın Erdoğan’a rekor destek veriyor. Bu bağlamda; yeni dönemde  Gümüşhaneli vatandaşlar; Cumhurbaşkanımızın yeni kabine teşekkülünde Gümüşhaneli bir isme de yer vermesini  istiyor.

HANGİ GÜMÜŞHANELİ BAKAN OLMALI?

Sayın bakanların atanmasında takdir yetkisi Sayın Cumhurbaşkanımızın zât-ı âlilerinindir. Cumhurbaşkanımızın tensip ettiği her Gümüşhaneli kendilerine verilecek bakanlık görevini en güzel şekilde yapacaktır. Bugüne kadar hiçbir Gümüşhaneli kendisine güvenip görev tevdi edenleri mahcup etmemiştir.

Bakanlık için Gümüşhane’de ön planda konuşulan isim ise Prof.Dr. Kemalettin Aydın’dır.

Gümüşhane ve Türkiye’de çok sevilen, kendisine verilen her görevi en güzel şekilde yerine getiren hemşerimiz Prof.Dr. Kemalettin Aydın Hoca’nın özellikle pandemi dönemindeki  çalışmaları ve halkı bilinçlendirmesi bütün Türkiye’nin takdirini toplamıştı.

23. 24. ve 25. Dönem AK Parti Gümüşhane Milletvekilli, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Hemşerimiz Prof.Dr. Kemalettin Aydın’a bakanlık görevi tevdi edilmesi Gümüşhanelilerin Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’dan özel istekleridir.

Gümüşhanelilerin bu özel isteklerini Sayın Cumhurbaşkanımıza saygı ile arz ediyor, yeni görevinde tekrar başarılar diliyorum.

Güzel günler dileğiyle.

Not: Bu köşe yazısı 30.05.2023 tarihinde Gümüşhane Olay Gazetesi’nde de yayımlanmıştır.

image_print

HABERLER