Gümüşhane’nin Arzularkabaköy Beldesi’nde Doğalgaz Sevinci - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’nin Arzularkabaköy Beldesi’nde Doğalgaz Sevinci

Giriş Tarihi: 13 Haziran 2022 - 23:35

Son Güncelleme: 13 Haziran 2022 - 23:44

Gümüşhane’nin Merkez Arzularkabaköy beldesinde doğalgaz hattının yapılacağı alanda kurban kesimi ve dualar eşliğinde ilk kazma bugün vuruldu. 

Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, beldede doğalgaz çalışmalarının başlaması nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti:

“Göreve geldiğimiz günden itibaren beldemizi bir adım ileriye taşımak adına büyük projerler gerçekleştirdik. Yıllardır beldemizde büyük ihtiyacı haline gelen doğalgaz projemizin ilk etabına, belde içi doğal gaz hattına bugün kurbanımızı keserek hemşehrilerimizin katılımı ile dualar eşliğinde  başladık.

Bundan sonraki süreçte Belde içi doğal gaz boru hattı döşeme çalışmalarına başlanarak yapılmaz deneni yapacağız. Beldemiz her şeyin en iyisine layıktır.

Beldemiz için gece gündüz demeden Belediyemizin bütün imkânlarını ve bütün enerjimizi harcayarak,  vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. 

Beldemizi her geçen gün yeni bir proje ile yeni bir bakış açısı ile  yeniden inşa etmeye devam edeceğiz.

Bu süreçte emeği geçen başta T.C Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Bey’e, Enerji Ve tabi Kaynaklar Bakanı Danışmanı Kasım Kutlu Bey’e, Milletvekilimiz Osman Akgül Bey’e, Gümüşhane-Bayburt Aksa Doğalgaz Şirket Müdürü Erol Yavuz Bey’e ve Aksagaz Gümüşhane Yatırım Mühendisi Elvan Sarı Bey’e teşekkür ediyorum.

Yapılan bu çalışmanın Beldemize ve Hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim.”

image_print

HABERLER