Gümüşhane’nin Sevilen İsmi İsmail Akçay Yeniden GTSO Başkanı Seçildi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’nin Sevilen İsmi İsmail Akçay Yeniden GTSO Başkanı Seçildi

Giriş Tarihi: 12 Ekim 2022 - 20:55

Son Güncelleme: 12 Ekim 2022 - 20:55

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası  (GTSO)  08 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdiği 7 farklı meslek grubunun yer aldığı genel organ seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu seçimlerini de tamamladı. İsmail Akçay yeniden GTSO Başkanlığına seçildi.

08 Ekim 2022 tarihinde yargı gözetiminde gerçekleştirilen ve mevcut Başkan İsmail Akçay tarafından  hazırlanan tek liste ile gidilen organ ve meclis seçiminin ardından,  12 Ekim 2022 tarihinde  yargı gözetiminde yapılan ikinci seçimde ise  Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri  belirlendi.

Yürütülen seçim süreci ve yeni oluşan yönetici listeleri hakkında açıklama yapan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay şunları söyledi:

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 5174 sayılı kanunu kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz seçimlerimizi hayırlısı ile tamamlamış bulunuyoruz. Seçim sürecimizin tamamlanmasında üyelerimizin bize gösterdiği güven ve destek her türlü takdirin üzerindedir.

Hiçbir beklenti içinde olmadan üyelerimize da iyi şartlarda kaliteli hizmet sunmak amacıyla çıkmış olduğumuz bu yolda anlımızın akı ile bir seçim dönemini de tamamlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum.  Kamu vicdanında hayır dua almaktan başka bir beklentimiz olmadan çıktığımız bu hizmet yolunda, doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içip 6.668 km2’sinde havasını tozunu yuttuğum sizler gibi benimde sevdam olan Gümüşhane’mize, iş dünyamıza daha fazla katma değer sağlamak daha çok çalışacağız. GTSO Başkanlığında bir kere daha şahsımı oybirliği ile destekleyen, dualarını esirgemeyen, basın yayın organlarımızla, telefonla ve sosyal medya aracılığı ile iyi dileklerini bildiren herkese şükranlarımı sunarak, siz değerli basın mensuplarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.

Kurulduğumuz ilk günden itibaren Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın bugünlere gelmesinde emek veren tüm yönetici ve çalışanlarımıza yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Gerçekleştirmiş olduğumuz seçimler sonucunda oluşan yeni kadrolarımızda devraldıkları bu bayrağı ve odamızın mevcut hizmet kalitesini daha üst seviyelere taşımak için çalışacağına olan inancım tamdır. Yeni yönetimimizin odamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

Gerçekleştirilen seçimler sonucunda yeni oluşan yönetim listeleri şu şekilde;

GTSO Yönetim Kurulu

İsmail Akçay (Yönetim Kurulu Başkanı )

Korhan Çubukçu (Yön.Krl.Bşk.Yrd.)

Arslan Murat Akçay

Sebahattin Uçar

İsmail Şeker

GTSO Meclis Üyeleri

Kamuran Gündüz(Meclis Başkanı)

Teyyar Demirel (Meclis Bşk.Yrd.)

Adem Köse (Katip Üye)

İsak Yiğit 

İsmail Akçay

Hüseyin Ceylan

Nail Dabağ

Eyüp Gürbüz

Müjdat Şişman

Arslan Murat Akçay

İsmail Şeker

Mesut Çimen

Hüseyin Köprülü

Sebahattin Uçar

Korhan Çubukçu

Ayşegül Öznur Parlak

Fatih Arslan

Hüseyin Yıldız

GTSO Disiplin Kurulu

Zekai Araz

Elbeyi Gergin

Hüseyin Canlı

Bayram Karabulut

Ahmet Özdemir

Aytekin Akçay

image_print

HABERLER