Gümüşhane’nin Tanınmış İş Adamı İdris Çimen, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’nin Tanınmış İş Adamı İdris Çimen, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Giriş Tarihi: 15 Kasım 2023 - 23:30

Son Güncelleme: 15 Kasım 2023 - 23:41

Gümüşhanespor’un uzun yıllar kulüp başkanlığını yapmış olan Gümüşhaneli tanınmış İş Adamı İdris Çimen Gümüşhane Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını açıkladı.

Gümüşhane basını ile Ramada Otel’de yaptığı kahvaltılı basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Çimen, yaptığı açıklamada şunları belitti:

“Halkımızın yoğun bir talep ve teveccühü ile kıymetli büyüklerimizin de olurlarını alarak; 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, uzun süre İl Başkan Yardımcılığı görevi yapmaktan şeref ve onur duyduğum AK Parti’den Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu kamuoyuna daha önce duyurmuştuk. Şimdi tekrar sizin aracılığınızla aday adaylığımı ilan ediyorum.

Çalışma ve sosyal hayatım süresince edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi halkımızın hizmetine sunma hususunda yüklendiğim ağır sorumluluğu omuzlarımda hissettiğimi bilmenizi istirham ediyorum. Bizi biz yapan güzel şehrimize borcumuz var. İş insanı olarak, kulüp başkanı olarak hizmetlerimiz oldu. Ama bu güzel şehre daha çok hizmet borcumuz olduğuna inanıyorum.

Gümüşhane’de doğup büyüdüm. Aile olarak uzun yıllardır Gümüşhane için çalışıyor ve ilimiz insanlarına istihdam sağlıyoruz. İş hayatımızdan edindiğimiz tecrübeler ile ilimizin daha iyi konumlara gelmesi için 2024 Yerel Seçimleri için AK Parti’den aday adayı olarak müracaat edeceğiz. İş ve istihdam, ekonomik ve kültürel, aynı zamanda özel dokunuşlarla Gümüşhanemizi daha yaşanabilir örnek bir kent seviyesine taşımak arzusundayım. Bunun için hemşehrilerimizin katkısı ve bizlerin fizibilite çalışmaları ile olgunlaşmış projelerimiz var. İlerleyen süreçte bu projelerimizi sizlerin aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacağız. İlimizin ileri gelenleri, esnafları ve vatandaşları nezdinde ziyaretlerimize ve istişarelerimize devam diyoruz. Bu şehri yöneteceksek hep birlikte, el ele vererek yönetmeliyiz. Kulüp başkanlığım dönemimde de, kazandığımız başarıların temel kaynağı istişare ve ekip çalışmasıydı.

Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi her geçen gün daha refah seviyesini artıran, bu millet için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın beklentilerine uygun bir belediye anlayışı ile vatandaş odaklı işler yapmak için var gücümüzü ortaya koymaya hazır olduğumu bilmenizi isterim.

İyi niyetler ve temiz duygularla Gümüşhaneli hemşehrilerime ve en önemlisi insanlığa hizmet etmek için aday adaylığımı açıklıyor, saygılar sunuyorum. Rabbim çıktığımız yolda mahcup etmesin inşallah.”

image_print

HABERLER