GÜMÜŞHANE’NİN TANINMIŞ İŞ ADAMI UFUK USTAOĞLU; ERDOĞAN, AKGÜL VE PEKTAŞ’A DESTEK İÇİN GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI DÜZENLEDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’NİN TANINMIŞ İŞ ADAMI UFUK USTAOĞLU; ERDOĞAN, AKGÜL VE PEKTAŞ’A DESTEK İÇİN GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI DÜZENLEDİ

Giriş Tarihi: 22 Haziran 2018 - 10:45

Son Güncelleme: 22 Haziran 2018 - 10:46

Gümüşhane’nin tanınmış iş adamlarından Ustaoğlu Grup firmasının sahibi Ufuk Ustaoğlu 21 Haziran 2018 Perşembe günü akşamı Gümüşhane Atatürk Kültür Merkezi salonunda  bir yemekli toplantı düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’a destek amaçlı düzenlenen toplantıya AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen,  AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, İl Genel Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti Gümüşhane Eski İl Başkanı ve AK Parti Gümüşhane milletvekili aday adaylarından Yusuf Özgün ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Ustaoğlu Grup firması sahibi Ufuk Ustaoğlu yemekte yaptığı konuşmada istikrarımızın, birliğimizin ve dirliğimizin devamının önemli olduğunu belirterek: “Harekette birlik olmazsa  fikirdeki birlik faydasızdır. Bu nedenle biz her daim partimizin ve teşkilatımızın yanında olacağımızı, hiç çekinmeden sadece elimizi değil vücudumuzu da taşın altına koyacağımızı belirtmek isterim. Vekillerimize yeni dönemde ülkemize ve Gğmüşhanemize hizmet yolunda başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse,  İl Genel Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, Belediye Başkanı Ercan Çimen’in selamlama konuşmasından sonra söz alan Milletvekili Cihan Pektaş yaptığı konuşmada; 24 Haziran seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğuna dikkat çekerek hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem de onun ekibi olan AK parti milletvekillerinin meclise girmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Milletvekili Hacı Osman Akgül ise yaptığı konuşmada 24 Haziran Seçimleri için birbiri ile hiçbir benzerliği ve bağı olmayan beş partinin dış kaynaklı ittifak senaryoları ile bir araya geldiklerine dikkat çekerek milletimizin bu oyunlara gelmeyip Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir çoğunlukla Cumhurbaşkanı seçeceğini, Meclis çoğunluğunun da AK partili milletvekillerinden oluşacağını ifade etti.

 

image_print

HABERLER