Gümüşhane'nin Yeni İl Emniyet Müdürü Taşçı'dan Net FETÖ Mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’nin Yeni İl Emniyet Müdürü Taşçı’dan Net FETÖ Mesajı

Giriş Tarihi: 29 Haziran 2020 - 20:01

Son Güncelleme: 29 Haziran 2020 - 20:01

Gümüşhane’nin yeni İl Emniyet Müdürü Celal Taşçı, göreve başladığı gün Gümüşhane basın temsilcileriyle bir tanışma toplantısı yaptı.

16 Haziran tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile  Gümüşhane’ye İl Emniyet Müdürü olarak atanan Celal Taşçı görevine başladı.

Görevinin ilk mesai gününde Gümüşhane basın temsilcileriyle makamında tanışan Taşçı yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

 “Biz yıllarca FETÖ’den çok çektik. Devlet düşmanı olan hangi görüş, hangi yapı olursa olsun onun karşısındayız. Mücadelemizi sürdürüyoruz. Benden önceki Emniyet Müdürü arkadaşım Ömer Faruk Karataş’tan devraldık bayrağı. İnşallah daha iyi yerlere taşıyacağız bu bayrağı. Daha güzel işler yapacağız. Gümüşhane’nin marka değerini yükseltmek adına elimden gelen katkıyı sağlayacağım. Polis adına, polisin kalitesini, hizmetinin verimliliğini artırmak için çaba sarf edeceğiz. İnşallah Allah utandırmaz, başarılı oluruz. Bu süreçte halkımızı da her zamanki gibi yanımızda görmek isteriz. Önceliğimiz devlet, devletin güvenliğini sağlamak, hizmet noktasında vatandaşı memnun edebilmek”

Gümüşhane’nin yeni İl Emniyet Müdürü Celal Taşçı yaptığı değerlendirmeye şöyle devam etti: “Devlet düşmanı olan hangi görüş, hangi yapı olursa olsun onun karşısındayız. Biz yıllarca FETÖ’den çok çektik. Yıllarca bu devlete, bu memlekete hainlik yaptılar. Mücadelemizi sürdürüyoruz. Ben müfettişlik yaptığım sürece bu konuda üst düzey dosyalara baktım, mücadelemi de yaptım. Örgütün yapısını çok iyi biliyorum. Burada da bununla ilgili mücadelemize devam edeceğiz. Devlete, millete kim hainlik yaparsa hangi yapı olursa olsun hiçbirisine müsaade etmeyeceğimiz bilinsin. 39 yıl önce girdiğim bu teşkilatta bunu gördüm. Bu sırada bize çektirdiklerini de hiçbir zaman unutmadım. Şu anda devletimiz bu konuda oldukça başarılı bir mücadele sürdürüyor. Ben kendi teşkilatım adına yapılması gereken ne varsa hepsini yapacağız”

Rize Emniyet Müdürü’nün şehit edilmesi soruşturmasında da görev yapan Taşçı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun uygun görmeleriyle birlikte buradaki görevimize başladık. Gümüşhane sevdiğim bir yer, bildiğim bir bölge. 39 yıldır bu teşkilatın içerisindeyim, Allah utandırmasın” diyerek sözlerini sonlandırdı.

image_print

HABERLER