GÜMÜŞHANESPOR BAŞKANI İSMET ÇAKMAK’IN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANESPOR BAŞKANI İSMET ÇAKMAK’IN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Giriş Tarihi: 18 Nisan 2018 - 20:09

Son Güncelleme: 18 Nisan 2018 - 20:09

Gümüşhane’nin sevilen simalarından Gümüşhane Belediyesi AK Parti Meclis üyesi ve Gümüşhanespor Kulüp Başkanı İsmet Çakmak, tedavi gördüğü Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’den Gümüşhanelilere ve Gümüşhanespor camiasına selamlarını gönderdi.

8 Nisan Pazar günü aniden rahatsızlanması üzerine acil olarak Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi bölümüne kaldırılan İsmet Çakmak, safrakesesi  taşı ve iltihabının sebep olduğu rahatsızlık nedeniyle 10 gündür yoğun bir tedavi görüyor.

18 Nisan Çarşamba günü safrakesesindeki taş alınan Çakmak, iki gün sonra da safrakesesinin alınması ile tedavisi son bulmuş olacak.

Kendisine geçmiş olsun ziyaretine giden Gümüşhanelilerle Gümüşhane ve Gümüşhanespor taraftarlarına selam gönderen Başkan Çakmak: “kısmet olursa bir hafta içinde tedavim sona erecek ve İnşallah Gümüşhane’ye döneceğim. Türkiye’nin en disiplinli ve temiz hastanelerinden biri olan Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’de  tedavi olmak benim için önemli bir şans oldu. Bu güzel hastanenin başhekiminden doktorlarına, hemşirelerinden, diğer çalışanlarına kadar tüm personelini tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

İsmet Çakmak’ın hastalığı sürecinde Gümüşhanespor kulüp başkanlığına Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün vekalet ediyor.

(Kaynak: www.gumushanedenhaber.com )

image_print

HABERLER