GÜMÜŞHANESPOR’UN ÜÇ ADAYLI KONGRESİ İPTAL EDİLDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANESPOR’UN ÜÇ ADAYLI KONGRESİ İPTAL EDİLDİ

Giriş Tarihi: 09 Temmuz 2017 - 18:29

Son Güncelleme: 09 Temmuz 2017 - 18:30

Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar’ın istifa etmesinden sonra yeni yönetimi belirlemek üzere olağanüstü kongre kararı alan Gümüşhanespor kulübü 9 Temmuz 2017 Pazar günü olağanüstü kongresini yaptı.

Kulübün Gümüşhane Merkez Tekke köyündeki tesislerinde yapılan olağanüstü kongreye AK Parti  Gümüşhane  Milletvekili ve kulübün onursal başkanı Hacı  Osman Akgül, AK Parti  Gümüşhane  Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Belediye Başkanı  Ercan Çimen,  Gümüşhanespor Kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar, AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse,  Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  İsmail Akçay, kulüp yöneticileri ve delegeler katıldı.

Olağanüstü kongre divan başkanlığına  kulübün onursal başkanı ve AK Parti  Gümüşhane  Milletvekili Hacı  Osman Akgül, divan üyeliklerini ise Belediye Başkanı  Ercan Çimen ve  Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  İsmail Akçay seçildi.

Metin Şeker, Ersin Tosun ve Habip Arslan’ın aday olduğu kongrede, Divan heyetinin kongrede tüzüğe uygun olmayan hususular tespit etmesi üzerine kongre divan heyeti tarafından sonlandırıldı.

Divan Başkanı Milletvekili Hacı Osman Akgül “Bundan sonraki süreçte Dernekler İl Müdürlüğü ile birlikte hareket edeceğiz. Süreci nasıl yöneteceğimizi Dernekler Müdürlüğü ile görüşerek karara bağlayacağız” dedi.

image_print

HABERLER