GÜMÜŞHANE’YE İŞTE BU SPOR SALONU YAPILIYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’YE İŞTE BU SPOR SALONU YAPILIYOR

Giriş Tarihi: 05 Ocak 2018 - 22:59

Son Güncelleme: 05 Ocak 2018 - 22:59

AK Parti İl Başkanlığı Kongresinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen Spor Salonu ile ilgili bilgi veren Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül şunları söyledi:

“Şehrimize güzel bir yatırımı daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimiz ve sporseverler arasında iletişim ve dayanışmayı güçlendirecek, hoşça vakit geçirip sosyal çevre edinebilecekleri, çeşitli spor faaliyetlerine iştirak edecekleri güzel bir ortam oluşmasını temenni ediyoruz. İnanıyoruz ki, zihnî ve bedenî bakımdan iyi yetişmiş, teknolojiye hâkim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir genç nesil, ülkemizin ve şehrimizin en büyük hazinesidir. Akçakale – Tekke Köyü sınırında yapılacak olan spor salonumuzun ihalesi 28.12.2017 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızda yapıldı. 25 milyon TL muhammen bedelli spor salonumuz 2500 kişi seyirci kapasitesine sahip olacak. Toplantı düzeninde ise kapasite 4000 kişiye kadar çıkarılabilecek. Spor Salonumuzu 2019 yılı içerisinde hemşerilerimizin ve sporseverlerin kullanımına sunacağız.

Projenin hayata geçmesine vesile olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a; desteklerinden dolayı Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a hemşerilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyor; spor salonunun Gümüşhane’miz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

(Kaynak: Cihan Takıcı – 05.01.2018)

 

image_print

HABERLER