Gurbetteki 6 Gümüşhane STK’sından Önemli Toplantı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gurbetteki 6 Gümüşhane STK’sından Önemli Toplantı

Giriş Tarihi: 26 Ağustos 2023 - 18:07

Son Güncelleme: 26 Ağustos 2023 - 18:07

Gümüşhane’nin önde gelen gurbetteki 6 büyük STK’sıBüyük Gümüşhane STK Başkanlar Kurulu I. İstişare Toplantısı”  adı altında Bolu Abant’ta  bir toplantı yaptı.

20 Ağustos 2023 tarihinde Abant’ta yapılan toplantıya Ankara GÜDEF Başkanı Hamdi Arslan, Başkan Vekili Celal Macit ve Başkan yardımcısı Fahrettin Köseoğlu, İstanbul GÜDEF Başkanı Bayram Demir ve Başkan Yardımcısı İlyas Nayır, Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu ve Başkan Yardımcısı Alim Baş, Samsun GÜDEF Başkanı Mustafa Seven, Ankara GİAD Başkan Vekili Engin Balaban ve Başkan Yardımcısı Sezai Mallı, Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Başkanı Erol Tekçe ve Başkan Vekili Kemal Nalçacı  katıldı.

Sekretarya görevini Kocaeli GÜDEF’in üslendiği toplantı Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu’nun ev sahipliğinde yapıldı.

Moderatörlüğünü GÜBDER Başkanı Erol TEKÇE’nin yaptığı toplantıda  Gümüşhane’nin ve Gümüşhanelilerin birliği ve beraberliği adına önemli kararlar alındı.

Toplantı sonucunda alınan  ve Ankara GÜDEF Başkanı Hamdi Arslan, GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, GİAD Başkanı Erdal Kurt, İstanbul GÜDEF Başkanı Bayram Demir,  Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu,  Samsun GÜDEF Başkanı Mustafa Seven’in imzaladığı kararlar şöyledir:

• Gümüşhane nüfusunun yoğun olduğu illerimizdeki ana derneklerimize Federasyon kurmaları için teşvik organizasyonları ve ziyaretleri yapılacak.

• “Gümüşhaneliler Buluşuyor” adı altında Federasyon kurulumu gerçekleşmiş illerden başlanarak diğer tüm illerde belli periyotlarda birlik beraberlik organizasyonları tertip edilecek.

• Eylül ayında II. bir toplantının Ankara’da yapılması ve daha geniş kapsamda olması için çalışmalara başlanacak.

• Ulusal boyutta üst çatı örgütler kurmak için istişare turları ve toplantılarına başlanacak. En geç Ekim ayında bununla ilgili somut adımlar atılmış olacak. Tüm Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

image_print

HABERLER