Güzel kardeşim, (1) - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Güzel kardeşim, (1)

Giriş Tarihi: 08 Mart 2023 - 21:17

Son Güncelleme: 08 Mart 2023 - 21:18

Güzel Kardeşim;

Bendeniz son derece gönüllü olarak oyumu Sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğim İnşaAllah.

Evet, şüphesiz neredeyse hiç birimizin arzu etmediği ve gerçek bir Müslüman’ın asla arzu edemeyeceği bir kısım çok ciddi sorunlar/problemler vardır; ama adam da adamla kıyaslanır. Bir başkası, içimizden herhangi biri veya bizatihi siz olsaydınız ne yapardınız veya ne yapabilirdiniz ona bakmak lazım.

Yedi düvele, neredeyse topyekün tüm siyonist, emperyalist ve haçlılara karşı dimdik duran; FETÖ gibi inanılmaz ve tarihi bir ihanetin son merhalesine vücudunu ve tüm varlığını siper eden, bunun için canını da ve cananını da hiçe sayan; bu aziz ve İslam Sancaktarı millete devasa sorunlarında dev gibi bir dayanak olan; yaptıkları ve Dünya beşten büyüktür sloganı ile tüm Dünya’nın ufkunu açan; yedi düvele Dünya’yı yönetmek üzere dizayn ettikleri Birleşmiş Milletler genel merkezinde alçaklıklarını haykıran; Dünya’nın dizayn edildiği Davos’u kurucularına dar eden bizatihi Sayın Cumhurbaşkanımızın kendisi değil midir?

Yarısının yarısının yarısını yapabileceğine inananımız var mı? Can ve dahi cananımdan bu aziz ülke ve İslam Alemi için her an vazgeçebilirim diyebilenimiz kaç kişi?

Şahsım adına Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptıklarının yarısının yarısını yarısını yapabileceğimi düşünmüyorum, kıymetinin yüzde birini dahi bildiğimize inanmıyorum.

Sonuçta Allah (cc) Hazretleri pek çok tarihi başarı ve lütfu (Ayasofya’yı açmayı, oyun değiştirici SİHA ve İHA’ları üretmeyi/ürettirmeyi, bu çağda Can Azerbaycan’ın haklı davasını tereyağından kıl çeker halletmeyi/halletirmeyi; sözde başörtüsü sorununu çözmeyi; hepimize bu aziz ve İslam Sancaktarı millet ciddiyetle ister ve gayret gösterirlerse her şeyin en iyisini yapabilir özgüvenini geri getirmeyi; bu ve bunlar gibi pek çok başarı, onur ve lütfu) Allah (cc) Hazretleri Sayın Cumhurbaşkanımıza nasip buyurmuş durumdadır. Her işi binbir hikmetle yapan, her işi mükemmel olan, geçmiş ve geleceği aynı anda gören, her yerde hazır ve nazır olan Allah (cc) Hazretleri’nin elbette bu kadar ihsan ve ikramı boşuna değildir, bize de yol gösterici nurlar ve ışıklar silsilesidir diye düşünüyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız;  başta İslam Sancaktarı Ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemine Allah (cc) Hazretleri’nin bir lütfudur kanaatindeyim.

Tüm oylarımı binler minnet ve teşekkürle, can-ı gönülden, içimden gele gele Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim/ediyorum ve edeceğim İnşaAllah.

image_print

HABERLER