HAK-İŞ GÜMÜŞHANE İL BAŞKANI KÖSE’DEN BASIN AÇIKLAMASI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

HAK-İŞ GÜMÜŞHANE İL BAŞKANI KÖSE’DEN BASIN AÇIKLAMASI

Giriş Tarihi: 30 Nisan 2020 - 16:51

Son Güncelleme: 30 Nisan 2020 - 16:55

Hak-İş Konfederasyonu Gümüşhane İl Başkanı Yaşar Köse, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü  nedeniyle 30 Nisan 2020 Perşembe günü Fatih Parkında bir basın açıklaması yaptı.

Koronavirüs salgını nedeniyle özel tedbirler alınarak yapılan basın açıklamasında HAK – İŞ Konfederasyonu’nun işçilerle ilgili çeşişitli görüşlerini dile getiren Başkan Yaşar Köse konuşmasının sonunda şunları söyledi:

“Biz 83 Milyon vatandaşımız ve 4 milyon göçmen kardeşimiz ile birlikte Türkiye’yiz diyoruz. Hepimizin eşit haklardan, eşit şartlarda ve eşit sorumlulukla yararlanmasını istiyoruz. Dünyanın dört bir yanında mazlumların uğradığı zulmün son bulmasını, tüm dünyada barış, özgürlük, adalet ve demokrasinin sağlanmasını istiyoruz. Ülkemizin yaşadığı bu zor günleri, önlemlere uyarak, sabrederek, dayanışma ve el birliğiyle atlatacağız. Refahın, kardeşliğin, huzurun ve hoşgörünün artarak hâkim olduğu bir Türkiye’nin kıvancını yaşıyoruz. Ülkemize, insanlarımıza ve emekçilerimize güveniyoruz”

image_print

HABERLER