Haşhaşilere Kaptıracak Tek Bir Evladımız Yoktur - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Haşhaşilere Kaptıracak Tek Bir Evladımız Yoktur

Giriş Tarihi: 05 Aralık 2021 - 15:10

Son Güncelleme: 05 Aralık 2021 - 15:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Aralık 2021 Cumartesi günü Siirt’te sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.

Kanaat önderlerine ülke gündemi ile ilgili görüşlerini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üzerinde durduğu konulardan biri de gençlere sahip çıkma konusu idi.

İstikbalin teminatı olan gençlere ulaşmanın, onların gönül dünyalarına hitap etmenin mücadelesinin birlikte verileceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Bizim terörün vahşi dişlerine kaptıracağımız tek bir gencimiz bile yoktur. Bizim bir daha asla ‘himmet, hizmet’ diyerek gençleri mankurtlaştıran günümüzün haşhaşilerine kaptıracak tek bir evladımız yoktur. Bizim nesillerin zihnini ve gönlünü boşaltan küresel teknoloji ve medya baronlarına kaptıracak tek bir çocuğumuz yoktur. Ne sebeple olursa olsun elinden tutamadığımız her bir gencimizin vebali bizim ve sizin üzerinizedir. İmdadına koşamadığınız her bir evladımızın sorumluluğu da bizim ve sizin üzerinizdedir. Kendi çocuklarını Paris’e, Londra’ya, Brüksel’e gönderip şatafat içinde yaşatırken, bu şehrin, bu ülkenin evlatlarına ölümü ve öldürmeyi reva görenlere meydanı asla bırakmayacağız. Bunun için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız, her zemin ve her fırsatta Türkiye olacağız. Biz sağlam durursak, biz elimizden gelenin en iyisini yaparsak Allah’ın izniyle kimse bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Biz çalışır, üretir, koşar ve gayret gösterirsek, Türkiye’nin büyümesine, güçlenmesine kimse mani olamaz. Ben kanaat önderlerine, hocalarıma güveniyorum. Kardeşliğin teröre ve fitne siyasetine mutlaka galip geleceğine inanıyorum.”

Kaynak: Cumhurbaşkanlığı İnternet Sitesi – 04.12.2021

AKTİF KAYNAK LİNK: https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/133760/-bin-yildir-kardesce-yasadigimiz-bu-topraklarda-bundan-sonra-da-bir-ve-beraber-olarak-yasama-iradesini-ortaya-koymaliyiz-

image_print

HABERLER