İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU TALİMAT VERDİ ÖZEL İDARE YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU TALİMAT VERDİ ÖZEL İDARE YAPTI

Giriş Tarihi: 05 Ağustos 2019 - 11:23

Son Güncelleme: 05 Ağustos 2019 - 11:25

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ile Şehit Er Yunus Yılmaz’ın ailesinin yaşadığı Gümüşhane’nin Kütün ilçesinin Tilkicek köyünün girişine Gümüşhane İl Özel İdaresi’nce 2 kilometreden su getirilerek çeşme yapıldı.

Çeşmenin bulunduğu alanda çevre düzenlemesi de yapılıp 20 metrekarelik bir kamelya da inşa edildi.

Çeşme inşaatı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yapımı sırasında şehit Yunus Yılmaz’ın babası Selami Yılmaz ile annesi Azime Yılmaz da zaman zaman çalışmalara nezaret ettiler.

Çeşmenin yanına  Türk Bayrağı’nın asılacağı gönder direği de dikilecek.

Şehit babası Selami Yılmaz ile annesi Azime Yılmaz oğulları adına yapılan çeşmeden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya,  Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’e ve İl Özel İdaresi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Piyade Sözleşmeli Er Yunus Yılmaz Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün yolunda PKK’lı teröristlerin yola döşediği patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 24 yaşında şehit olmuş ve cenazesi 11 Temmuz 2016 tarihinde Bursa’da son yolculuğa uğurlanmıştı.

image_print

HABERLER