İl Emniyet Müdürü Karataş Gümüşhane'ye veda etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

İl Emniyet Müdürü Karataş Gümüşhane’ye veda etti

Giriş Tarihi: 18 Haziran 2020 - 23:16

Son Güncelleme: 18 Haziran 2020 - 23:19

3 yıla yakın süre Gümüşhane’de İl Emniyet Müdürliğü görevini yürüten ve 16 Haziran 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Niğde İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ömer Faruk Karataş bir veda mesajı yayımladı.

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÖMER FARUK KARATAŞ’IN VEDA MESAJI ŞÖYLEDİR:

“Yaklaşık üç yıla yakındır  görev yaptığım Gümüşhane ilinden 16.06.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Niğde İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

Mensubu olduğumuz mesleğimizin en zor yanlarından birisi de alışılan, dost edinilen, samimi ve candan ilişkilerin kurulduğu bir yerden başka bir yere gitmektir. Kadim şehrimiz Gümüşhane’de görev yaptığım süre içerisinde, çok güzel ve güçlü dostluklar edindiğime inanıyorum. Yasalara ve devletine sadakate bağlılığından hiçbir zaman şüphe etmediğim bu şehrin insanlarından ayrılmak kolay olmayacaktır. Gümüşhane’nin gönlümdeki yerinin ayrı olacağını bilmenizi isterim.  Görevim boyunca kanunların emrettiği yükümlülükleri yerine getirirken siz değerli Gümüşhane halkının bizlere vermiş olduğu destekler sayesinde ilimiz daha huzurlu ve mutlu bir şehir olarak yoluna devam edecektir. Mensubu olmaktan her zaman şeref duyduğum Türk Polis Teşkilatında görev aldığım sürece vatandaşlarımıza hizmet etme anlayışımın artan bir şevkle devam edeceğine olan inancımı belirtmek istiyorum.          

Bu duygu ve düşüncelerle, Gümüşhane’de birlikte çalışma şansı bulduğum başta Sayın Valimiz Kamuran TAŞBİLEK olmak üzere, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN’e, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk KAYNAK’a, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Soner SAĞIROĞLU’na, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK’e, İl Jandarma Komutanı Albay Abdulkadir SERİ’ye, ilçe kaymakamlarına, ilçe belediye başkanlarına, kamu kurum müdürlerine, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, basın kuruluşlarına adını unutmuş olabileceğim herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunarken, sizlerle yeniden başka şehirlerde ve mekanlarda tekrar buluşmak ümidiyle HOŞÇAKALIN”

Ömer Faruk KARATAŞGümüşhane İl Emniyet Müdürü

image_print

HABERLER