İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Giriş Tarihi: 09 Ocak 2024 - 22:04

Son Güncelleme: 09 Ocak 2024 - 22:08

Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesaj şöyledir:

“Gazeteciler her türlü şartta mesai yapmak zorunda. Halkımıza doğru ve hızlı bilgi aktarmak için giriştikleri bu çaba takdire şayandır. Onların yaptıkları hizmete binaen daha iyi şartları hak ediyor. 

Biz sağlık çalışanları, bireylerin beden ve ruh sağlığı ile alakadar olduğumuz gibi basın mensubu arkadaşlarımız da doğru bilgilere erişimi gerçekleştirerek toplumların iyiyi, güzeli tercih etmelerini ve en iyi şekilde düşünmelerini sağlıyorlar.

Bu açıdan bakınca toplum sağlığı açısından gazeteci arkadaşlarımızın rolü büyük önem taşıyor.

Halka doğru bilgiyi zamanında ve aralıksız ulaştıran, kamunun menfaatine haberler yaparak sosyal sorumluluğunu özveriyle yerine getiren, bazen biz sağlık çalışanlarıyla bazen emniyet mensuplarıyla gece gündüz, yaz kış demeden teşrik-i mesai yapan fedakâr basın çalışanlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü tebrik ediyor; aileleriyle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyoruz.”

image_print

HABERLER