İNANÇTAN VE CESARETTEN DAHA BÜYÜK BİR SİLAH, HENÜZ İMAL EDİLMEDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

İNANÇTAN VE CESARETTEN DAHA BÜYÜK BİR SİLAH, HENÜZ İMAL EDİLMEDİ

Giriş Tarihi: 11 Kasım 2016 - 8:56

Son Güncelleme: 11 Kasım 2016 - 8:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete İntikalinin 78. yıl dönümü münasebetiyle Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından düzenlenen anma törenine katıldı. Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmasının bir bölümünde 15 Temmuz’da milletin her bir ferdinin, başka hiç kimse olmasa bile, tek başına, şehadet aşkıyla ülkesini, milletini, özgürlüğünü, geleceğini koruma azmiyle sokaklara döküldüğünün altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris’ten gelerek İstanbul’a havalimanına indiğinde binlerce vatandaşı gördüğünde yaşadığı o duyguları anlatmanın mümkün olmadığını söyledi. Millette en ufak bir korkunun olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çünkü onlar ölümü de öldürmüşlerdi, korkuyu da korkutmuşlardı. FETÖ ihanet çetesi mensubu darbeciler, bu sebeple bize ilişemediler, dönüp gitmek zorunda kaldılar. Çünkü dünyada ölümden korkmayanı, yürüyüşünden caydıracak hiçbir silah yoktur. “İnançtan ve cesaretten daha büyük bir silah, henüz imal edilmedi” sözlerine yer verdi.

(Kaynak: Cumhurbaşkanlığı İnternet Sitesi)

 

image_print

HABERLER