İş Adamı İdris Çimen, AK Parti’den Gümüşhane Belediyesi İçin Başvurusunu Yaptı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

İş Adamı İdris Çimen, AK Parti’den Gümüşhane Belediyesi İçin Başvurusunu Yaptı

Giriş Tarihi: 22 Kasım 2023 - 19:04

Son Güncelleme: 28 Kasım 2023 - 20:14

2024 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı olan İdris Çimen, bugün AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı’na giderek resmi müracaatını yaptı.

Müracaat evraklarını İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya teslim eden İdris Çimen,  resmi müracaatının ardından bir değerlendirme yaparak bugüne kadar edindiği bilgi ve tecrübeyle Gümüşhane’yi daha ileriye taşıyabilmek amacıyla AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi.

2001 yılında başlayan bu kutlu yürüyüşte özelde lider il, genelde ise lider ülke olma adına bu davaya omuz vermek için bu göreve talip olduğunu söyleyen Çimen; “Ben aziz şehrimizde yaşama sebeplerini artırmak için bu göreve talibim. Her yerde olmak için bir gönüle girin diyor Hz. Mevlana. Çünkü sevenler sevdiklerini gönüllerinde saklarlar. Ben de kıymetli hemşehrilerimin gönüllerine girmeye talibim” dedi. 

İdris Çimen; “Türkiye yüzyılına girdiğimiz bu dönemde, Türkiye artık üreterek büyümek istiyor. Yeni dünyada yerini böyle almak istiyor. Cumh urbaşkanımız da ekonomik ve diğer alanlarda hür ve bağımsız Türkiye’ye yolculuğunu başlatmış durumda. Bizler de bu davada hem Gümüşhanemiz için hem de ülkemiz için bilgi ve birikimlerimizle cansiperane çalışıp, vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyorum.  Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında yer aldık. Bizler Adalet ve Kalkınma Partisi’ne kurulduğu günden bu yana gönlümüzü verdik ve hep AK Partimiz için çalıştık. Gümüşhanemizin Türkiye Yüzyılı’nda yerini daha iyi bir şekilde alması için, ülkemizin tam bağımsızlığı için vatandaşlarımız için, emekçilerimiz için Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adaylığımızı açıklıyor, ilimizin gelişimine büyük katkılar sunacağım inancıyla hepinizi Allaha emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

image_print

HABERLER