İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER, 8 HAZİRAN’DA GÜMÜŞHANE'YE GELİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER, 8 HAZİRAN’DA GÜMÜŞHANE’YE GELİYOR

Giriş Tarihi: 04 Haziran 2018 - 14:45

Son Güncelleme: 04 Haziran 2018 - 14:45

24 Haziran Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı Seçimi için İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Gümüşhane’ye geleceği bildirildi.

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, 8 Haziran Cuma günü miting yapmak için Gümüşhane’ye gelerek Atatürk Caddesinde bulunan Gümüşhane Belediyesi binası önünde saat 17.30’da halka seslenecek.

“HAZIRLIKLARA BAŞLADIK”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İyi Parti Gümüşhane İl Başkanı Bekir Sıtkı Acet, “Cuma günü Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Meral Akşener hanımefendi miting İçin ilimize gelecek. Biz de bu konuda hazırlıklara başladık. İnşallah Genel Başkanımızı ilimizde ağırlayacağız”

“MİLLETVEKİLİ VE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN HALKA SESLENECEK”

Acet: “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanlığına talip. 24 Haziran’da gerçekleşecek olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için halka seslenecek. Gümüşhane İYİ Parti İl yönetimi olarak Sayın genel başkanımızı Gümüşhane’ye yakışır bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Gümüşhane Türk siyasetinde daima önemli olmuş, belirleyici olmuş bir şehirdir. Gümüşhane’yi sadece Gümüşhane şehri olarak görmüyoruz. Gümüşhaneliler Türk devletinin çimentosudur. Bu nedenle partimizin iktidara yürüyüş sürecinde şehrimizin önemini biliyoruz ve bu doğrultuda sayın genel başkanımızın Gümüşhanemize yapacakları ziyareti çok anlamlı buluyoruz. Başkanımızın ilimize gelerek gerçekleştireceği bu kutlu yürüyüşe tüm Gümüşhane halkını bekliyorum” dedi.

(Kaynak: İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanlığı)

image_print

HABERLER