KADIN TEMSİLCİLERİ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NDE KONUŞTU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KADIN TEMSİLCİLERİ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NDE KONUŞTU

Giriş Tarihi: 11 Mart 2019 - 15:06

Son Güncelleme: 11 Mart 2019 - 15:06

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi olan Medya Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “İş Hayatında Kadın” temalı bir program düzenlendi.

İletişim Fakültesi’nde düzenlenen programa Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Akçay, Kral Pestil Köme Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, Gümüşhaneli Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı ve Gümüşhane’nin ilk, Türkiye’nin 4’üncü Kadın Oda Başkanı Leyla Bostancı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Aysun Dalgıç ile Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Mutlu konuşmacı olarak katıldı.

Moderatörlüğünü Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülsüm Çalışır’ın yaptığı programın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek yaptı.

Program katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılması ve konuşmacılara verdikleri katkıdan dolayı plaket takdim edilmesi ile sona erdi.

image_print

HABERLER