Kararsız  Seçmenler İçin Önemli Bir İşaret Fişeği - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Kararsız  Seçmenler İçin Önemli Bir İşaret Fişeği

Giriş Tarihi: 29 Nisan 2023 - 22:55

Son Güncelleme: 29 Nisan 2023 - 22:55

Hasan Pir

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarih boyunca en önemli seçimlerinden biri olarak kabul edilen 14 Mayıs 2023 seçimlerine 15 gün kaldı.

Bu seçimlerin ülkemiz ve dünya için neden önemli olduğunu diğer yazar – çizerler gibi biz de en az bir yıldır bu köşemizde anlatmaya çalışıyoruz.

Özellikle ülkemizin ve dünyanın Sayın Erdoğan’ın liderliğine neden ihtiyacı olduğunu, Sayın Erdoğan’ın neden tekrar seçilmesi gerektiğini gayet net ve açık olarak hep anlattık.

Bu yazımızda ise, Sayın Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesini gerektiren en önemli nedenlerden birini daha anlatmaya çalışacağız.

Seçim günü yaklaştıkça genellikle kararsız seçmenler, oy vermelerini haklı çıkaracak bir işaret fişeği beklerler.

Bana göre kararsız seçmenler için, “hangi adaya oy verilmeli?” sorusuna cevap olacak “işaret fişeği” bütün netliği ile ortaya çıkmıştır.

Özellikle cumhurbaşkanlığı seçimleri için en önemli işaret fişeği; ülkemizin bağımsızlığını, birlik ve dirliğini istemeyen PKK,  FETÖ gibi terör örgütleri ile HDP gibi terör destekçisi örgüt yandaşlarının ve ABD gibi ülkelerin Sayın Erdoğan’a olan açık kin ve düşmanlıklarıdır. Bu durum, insanımızın Sayın Erdoğan’ı desteklemesi için yeterli bir işaret fişeği olmuştur.

Seçime 15 gün kala, Anadolu’da her şey netleşmiş durumdadır. Kararsız seçmen artık yok gibidir. Herkes safını ve tarafını belirlemiş seçim gününü sükûnetle beklemekte, olayları da aynı sükûnet ve ağırbaşlılıkla takip etmektedir.

Bu bağlamda; sağcısı solcusu ile, genci yaşlısı ile, kadını erkeği ile, (z) kuşağı, orta yaş kuşağı ve yaşlı kuşakla tüm Anadolu insanının, cumhurbaşkanlığı seçiminde PKK’nın, HDP’nin, FETÖ’nün ve ABD’nin desteklediği kişilere oy vermeyeceği çok aşikar bir gerçek olarak ortaya çıkmıştır.

SON SÖZ

14 Mayıs’ta Anadolu insanı; bütün ihanet odaklarının kökünü kurutan Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecek ve yeniden Sayın Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçecektir. Çünkü; konu vatan olunca; her vatandaşımız sandık başına gittiğinde vatanın âli menfaatlerini düşünerek ve vicdanının sesine kulak vererek oyunu kullanacaktır.

14 Mayıs sandığı, şahsî menfaat ve düşüncelerin, bireysel değerlendirmelerin bir kenara bırakılacağı sadece vatanın âli menfaatlerinin göz önüne alınıp oy verileceği bir milli vazife sandığıdır.

14 Mayıs seçimleri vatanımıza ve milletimize tekrar hayırlı olsun.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER