Katil İsrail, Gümüşhane İl Genel Meclisi'nde Kınandı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Katil İsrail, Gümüşhane İl Genel Meclisi’nde Kınandı

Giriş Tarihi: 21 Mayıs 2021 - 22:58

Son Güncelleme: 21 Mayıs 2021 - 22:58

Gümüşhane İl Genel Meclisi, 17 günlük tam kapanma döneminin ardından Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında toplandı.

Mayıs ayı toplantılarının açılışında konuşan Meclis Başkanı Erdoğdu, İsrail’in Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa ve çevresinde başlattığı insanlık dışı saldırıları kınadı.

Alçak saldırılarda çok sayıda masum Filistinli’nin şehit olduğunu dikkati çeken Başkan Erdoğdu, “İsrail, uluslararası hukuku çiğneyerek masum çocukları ve kadınları katletti. Terörist İsrail’in bu saldırıları vicdansızlıktır” dedi.

Gümüşhane İl Genel Meclisi olarak her zaman Filistinlilerin ve mazlumların vicdanen yanında olacaklarını dile getiren Başkan Erdoğdu, “Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. İsrail’in uyguladığı bu zulmü şiddetle kınıyor, Filistin halkının özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz. Bizler bu saldırılara asla seyirci kalmayacağız. Devletimizin Filistin’in haklı davasında alacağı her türlü kararın yanında yer alacağız” diye konuştu.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ BASIN BİRİMİ – 21.05.2021

image_print

HABERLER