KELKİT BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI ÇİZGİ ROMAN - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KELKİT BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI ÇİZGİ ROMAN

Giriş Tarihi: 24 Mayıs 2017 - 12:34

Son Güncelleme: 24 Mayıs 2017 - 12:34

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi ile  Türk Milleti’nin bu girişime karşı verdiği kahramanlık mücadelesinin genç nesillere iyi kavratılması maksadıyla bir dizi çizgi roman çalışması yaptırdı.

Bu konuda Kelkit Belediyesi tarafından 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yapılan açıklama şöyledir:

15 Temmuz ‘u unutmadık, unutturmayacağız…

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi ve halkın verdiği kahraman mücadeleyi gelecek nesillere aktarmak çok önemli bir sorumluluk.

“Milletin Zaferi 15 Temmuz”  Çizgi Romanı ile Çocuklarımıza bu Destansı direnişi hem anlatmak, hem de unutturmamak istedik.

Gelecek nesiller, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunu da, Şehit Ömer Halisdemir’in kahramanlığını da, bu Milletin darbecilere yaptığı darbeyi de, darbecilerin hainliğini de öğrenecek.

Ayrıca Kelkit’in 28 gün boyunca destansı bir dik duruşla meydanları çapulculara bırakmaması ve Cumhurbaşkanımızın sokağa çıkın talimatını duymadan sokağa çıkılan ilk ilçe olması da bizlere ayrı bir gurur veriyor.

Bütün bu bilgilerin harmanlandığı çizgi roman,  çocuklarımıza güzel ve anlamlı bir karne hediyesi olacak.

 

image_print

HABERLER