KELKİT’TE KURTULUŞ KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KELKİT’TE KURTULUŞ KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ

Giriş Tarihi: 12 Şubat 2018 - 18:50

Son Güncelleme: 12 Şubat 2018 - 18:55

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde 17 Şubat tarihinde yapılacak olan “Kelkit’in Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlamaları” iptal edildi.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’ın konu ile ilgili olarak 12 Şubat 2018 Pazartesi günü yaptığı yazılı açıklama şöyledir.

“17 Şubat Cumartesi Günü Kelkit Kapalı Spor Salonunda düzenleyeceğimiz Kelkit’in Kurtuluşunun 100. Yıl dönümü kutlamaları programını, hudutlarımızda ve bölgede istikrarı sağlamak maksadıyla Afrin Bölgesinde PKK, KCK, PYD, DEAŞ mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtulmasını sağlamak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimizin icra ettiği Zeytin Dalı Harekatında Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimiz için iptal ediyoruz.

Kutlama programı yerine Kelkit Merkez Büyük Camiinde Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutulacaktır, tüm halkımız davetlidir.

Bu vesile ile Afrin Harekâtında ve vatan savunmasında Şehit olan Şanlı Türk Askerimize Allah’tan rahmet diliyor, yaralı olan askerlerimize de acil şifalar diliyorum.”

Ünal Yılmaz

Kelkit Belediye Başkanı

image_print

HABERLER