KELKİT’TE UYUŞTURUCU OPERASYONU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KELKİT’TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Giriş Tarihi: 04 Aralık 2018 - 16:21

Son Güncelleme: 04 Aralık 2018 - 16:21

*Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kelkit İlçesinde yapılan operasyonda 14 paket satışa hazır toplam 23 gr esrar maddesi, 6 adet extacy hap, hassas terazi, uyuşturucu kullanımına yarayan düzenek ve 4.46 gr hint keneviri tohumu ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü basın biriminden 4 Aralık 2018 tarihinde yapılan yazılı açıklama şöyledir:

“Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü  Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Cumhuriyet Savcısının bilgisi doğrultusunda ilçe merkezindeki Büyükcami Mahallesi Dar Sokak üzerinde yapılan operasyon sonucu;

A.Ç. S.B. ve İ.Ş. isimli şüpheli şahıslar görevlilerimizce yakalanmış, şahısların üzerlerinde, araçlarında, Köse ilçesinde ve Trabzon ilinde bulunan ikametlerinde yapılan aramalar sonucu; 14 paket satışa hazır toplam 23 gr esrar maddesi, 6 adet extacy hap, hassas terazi, uyuşturucu kullanımına yarayan düzenek ve 4.46 gr hint keneviri tohumu ele geçirilmiştir.

Yakalan üç şahıs sevk edildikleri Mahkemece, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçlarından tutuklanmıştır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin, can ve mal emniyetinin sağlanmasına yönelik emniyet teşkilatı olarak çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

image_print

HABERLER