Kemalettin Aydın’a Özbekistan’da Hizmet Nişanı Verildi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Kemalettin Aydın’a Özbekistan’da Hizmet Nişanı Verildi

Giriş Tarihi: 04 Ağustos 2022 - 20:42

Son Güncelleme: 04 Ağustos 2022 - 20:48

Sağlık Bilimleri Üniversitesi  Rektör Yardımcısı ve AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı,  23. 24. ve 25. Dönem AK Parti Gümüşhane Milletvekilli Hemşerimiz Prof.Dr. Kemalettin Aydın’a Özbekistan’da 75. Hizmet Nişanı verildi.

Bir aylık bilgi ve tecrübe paylaşımı için 11kişilik doçent ve profesör kadrosu ve Türkiye’nin Taşkent büyükelçisi Olgan Bekar  ile 31 Temmuz 2022 tarihinde Özbekistan’a giden Kemalettin Aydın ve arkadaşları Ağustos Ayı boyunca  Özbekistan Askeri Hastanesi’nde  bilgi ve tecrübe aktarımı yapacaklar.

Taşkent’te göreve başlayan Sağlık Bilimleri Üniverstesi  eğitim kadrosundaki 11 doçent ve profesörden oluşan Türk heyetini   Özbek Başhekim ve Savunma Bakan Yardımcısı karşıladı.

Kemalettin Hoca’ya Özbekistan Savunma Bakanlığı’nın  75. Nişanı takdim edildi.

Kendisine takdim edilen Nişan’dan büyük mutluluk duyan hemşerimiz  Kemalettin Hoca sosyal medya hesabından konu ilgili olarak şu paylaşımı yaptı, “Özbekistan Savunma Bakanlığı’nın  75. nişanını şahsımıza takdim ettiler. Bizim ata topraklarına hizmet etmek borcumuz ama onlar bizi bu topraklara nişanladılar.”

Özbekistan Savunma Bakanlığı, Kemalettin Aydın’ın yanı sıra Türk ekibinde yer alan Prof. Dr. Mustafa Gerek’e de Hizmet Nişanı takdim etti.

image_print

HABERLER