KENT KONSEYİ BAŞKANI HASAN PİR’İN 15 TEMMUZ MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KENT KONSEYİ BAŞKANI HASAN PİR’İN 15 TEMMUZ MESAJI

Giriş Tarihi: 13 Temmuz 2018 - 14:55

Son Güncelleme: 13 Temmuz 2018 - 14:55

*GÜMÜŞHANELİLER 15 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ YAPILACAK “DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” ETKİNLİKLERİNE MUTLAKA KATILMALIDIR.

15 Temmuz 2018 Pazar günü, 2016 yılında yaşadığımız Hain FETÖ darbe girişiminin 2. Yıl dönümüdür.

Türk milleti; bu hain darbe girişimini devleti ve milleti ile bir ve beraber olarak yeni bir kurtuluş savaşı mantığı ile büyük bir mücadele vererek aynı gün içinde bastırarak Türk tarihine yeni bir destan yazmıştır.

Adı sanı, kaynağı, kimliği ne olursa olsun Devletimizi yıkmaya, milletimizi bölüp parçalamaya, bayrağımızı gönderden indirmeye, dinimizi istismar etmeye matuf her hareket, bu yüce ve asil milleti her zaman karşısında bulmuştur.

15 Temmuz 2016 da da hain FETÖ örgütüne verilen dersle yazılan yeni zafer ve destanın adı “DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” olmuştur.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü; FETÖ örgütünün yanı sıra PKK ve benzeri hain örgütlerin de bu vatandan tamamen temizlenmesi için topyekün  bir milli mücadele şuurunun  da yeni adı olmuştur.

15 Temmuz 2018 Pazar günü tüm Türkiye’de olduğu gibi, Gümüşhanemizde de “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri yapılacaktır.

Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Belediyesi’nin organizasyonu ile yapılacak olan bu etkinliklere Gümüşhane’deki tüm vatandaşlarımızın, STKların yoğun ilgi ile katılması çok önemlidir.

Milli birliğimizi gören art niyetli iç ve dış düşmanlar kahrolurken, bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimiz ve bu yolda yaralanan gazilerimiz ise gönül huzuru içinde olacaklardır.

Bin yıldan beri İslamiyet’in bayraktarlığını yapan Türk milletinin asil evlatları 15 Temmuz’da vatanlarını hainlere teslim etmemenin haklı gururunu yaşarken, yeni nesillerimiz de yapılan etkinliklerle vatan korumanın şuuruna genç yaşlarında sahip olacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz FETÖ kalkışımında  kendilerini bu vatan için feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz.

15 Temmuz gecesi tarihi bir liderlik göstererek seksen milyon vatandaşımıza kahramanlık mücadelesinde önderlik yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  başta olmak üzere devletimizin, ordumuzun ve polis ve jandarmamızın değerli yönetici, komutan ve mensuplarına, İlimizde ise; FETÖ kalkışım günü ve sonrası süreçte devlet millet birlikteliğinin en önemli örnekliğini veren Gümüşhanemizin Değerli  Valisi  Sayın Okay Memiş’e, Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’a, Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e, Başsavcımız Sayın Bozan Çevik’e, Jandarma Komutanımız Alb. Cezayir Danışan, Emniyet Müdürlerimiz Orhan Kar ve Ömer Faruk Karataş’a, Gümüşhane Basınına, Gümüşhane Kamuoyuna, STKlara tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla.

13.07.2018

Hasan PİR

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı

 

image_print

HABERLER