KENT KONSEYİ, GÜMÜŞHANESPOR'A VERİLEN CEZAYI KINADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KENT KONSEYİ, GÜMÜŞHANESPOR’A VERİLEN CEZAYI KINADI

Giriş Tarihi: 17 Şubat 2017 - 11:01

Son Güncelleme: 17 Şubat 2017 - 19:04

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir’in mesajı şöyledir:

GÜMÜŞHANESPOR’A VERİLEN  CEZA KARARINI KINIYORUM

12 Şubat 2017 Pazar günü Gümüşhane’de oynanan  Gümüşhanespor – MKE Ankaragücü müsabakasında çıkan olaylar üzerine, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 16 Şubat 2017 tarihinde yaptığı 53 sayılı toplantısının 22. ve 23. Maddelerinde aldığı kararlar Gümüşhanespor camiasını ve Gümüşhanelileri üzmüştür.

Eldeki delillere, video ve fotoğraf çekimlerine, olay anını yaşayan tanıkların beyanlarına, resmi kurumların tespitlerine rağmen Gümüşhanespor kulübüne verilen ceza, cezayı veren kurulun tarafsızlığını ihlal etmiştir.

PFDK’nın, kendilerine ulaştırılmış olan yetersiz bilgi ve belgelerle tek taraflı karar verdiği anlaşılmaktadır.

Bu kurulun; gerek kendi kurumsal varlığının tartışılmaya açılmaması açısından ve gerekse Türk futbolunun geleceği açısından kararını en kısa zamanda gözden geçirmesini ve kendilerine yanlı olarak intikal ettirilmiş olduğuna inandığımız dar ve kişisel raporlara rağmen; “olayların gerçek müsebbiplerinin” ortaya çıkarılması için bizzat Gümüşhane’ye tarafsız muhakkikler  göndererek olayları tahkik ettirmelerinin ve ondan sonra nihai kararı vermelerinin en doğru yol olacağını hatırlatmak istiyorum.

Gümüşhane ve Gümüşhanespor camiası  vakarlı yürüyüşüne her şeye rağmen devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

17.02.2017

Hasan Pir

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı

 

image_print

HABERLER