KİRALIK BİNALARDAN ÇIKILACAK, PERSONEL SAYISI SINIRLANDIRILACAK, YENİ YATIRIM DÜŞÜNÜLMÜYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KİRALIK BİNALARDAN ÇIKILACAK, PERSONEL SAYISI SINIRLANDIRILACAK, YENİ YATIRIM DÜŞÜNÜLMÜYOR

Giriş Tarihi: 14 Eylül 2018 - 21:33

Son Güncelleme: 14 Eylül 2018 - 21:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Eylül 2018 Cuma günü AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun konuşmasının bir bölümünde tasarrufla ilgili önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

“Bakanlık sayısı 16’ya düşünce şimdi elimizde ciddi manada binalarımız var. Kirada olan yerler vardı. Bütün bu kirada olan yerlerden bakanlıklarımız artık oraları boşaltıyor. Şimdi kendimize ait olan yerlere geçmek suretiyle ödediğimiz kiralardan da kurtularak kamuda ciddi bir tasarrufa gitmiş oluyoruz. Kamu araçlarını hem nitelik hem de kullanım bakımından sınırlandırdık. Kiralık binalardan kendimize ait binalara geçiyoruz. Personel alımını da emekli olan personel sayısına yakın bir seviyeye çekiyoruz.”

“SIFIRDAN BİR YATIRIM DÜŞÜNMÜYORUZ”

“Bitim noktasına gelenlerle bitmeye uzak olanlar sıralamasında ona göre yatırımlarımızı planlayıp hızlandıracağız. Şu anda sıfırdan bir yatırım düşünmüyoruz. Olmazsa olmaz, fevkaladeliği olan yatırımlar olabilir, ayrı bir konu..”

“BU MİLLETİ HİÇ TANIMIYORLAR”

“Türkiye’yi dövizle, faizle, enflasyonla dize getirebileceklerini sananlar, bu milleti hiç tanımıyor demektir, bunu böyle bilelim arkadaşlar. Bu millet en zor zamanında, Çanakkale’de yedi düveli hallaç pamuğu gibi atmış, Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla tamamlamış bir millettir.”

“Bu dönemler ülkenin ve milletin çıkarlarını şahsi siyasi ve ekonomik çıkarlarının üzerinde tutanların, diğerlerinden ayrıştığı günlerdir. Bunları şimdi gayet iyi tanıyoruz.” ifadesini kullandı.

(Kayna: AK Parti Genel Merkezi İnternet Sitesi)

 

image_print

HABERLER