Kocaeli GÜDEF’ten 1600 kişilik iftar - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Kocaeli GÜDEF’ten 1600 kişilik iftar

Giriş Tarihi: 29 Mart 2024 - 23:59

Son Güncelleme: 29 Mart 2024 - 23:59

Kocaeli’de kurulu bulunan Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF), İzmit’teki büyük iftar programından sonra  Gebze bölgesi özelinde de bir iftar programı yaparak 1600 kişiyi misafir etti.

Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu programda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Değerli Belediye Başkan adayları, siyasi partilerin kıymetli il temsilcileri, çok kıymetli STK başkanlarım, muhtarlarım ve gümüş şehrin altın kalpli insanları derneklerimizle birlikte organize ettiğimiz iftar programımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik eder, tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim.

Birlik beraberlik ve empati duygularının en yoğun yaşandığı bu ayda sizlerle birlikte iftar açmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade etmek isterim.

Bu vesileyle gelecek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, başta Filistin olmak üzere tüm mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim.

Bu duygu düşüncelerle bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm dernek başkanlarıma, siz değerli misafirlerimize teşekkür eder hayırlı iftarlar dilerim.”

image_print

HABERLER