KÖSE’DE TEKSTİL ATÖLYESİ AÇILDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KÖSE’DE TEKSTİL ATÖLYESİ AÇILDI

Giriş Tarihi: 22 Şubat 2018 - 23:23

Son Güncelleme: 22 Şubat 2018 - 23:24

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde İş adamı Dursun Çakır tarafından kurulan ve 50 kişinin istihdam edildiği tekstil atölyesi 22 Şubat 2018 Perşembe günü törenle hizmete açıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Gümüşhane Valisi Okay Memiş şunları söyledi: “Belediyemizin, kaymakamlığımızın, diğer kurumlarımızın çok güzel hizmetleri var. Burada İŞKUR desteğiyle Köseli hanımlarımıza, genç kızlarımıza istihdam yaratacak güzel bir çalışma yapılıyor. Hem devlet hem vatandaş işbirliğiyle Bayburtlu kardeşimizin desteğiyle güzel bir çalışma olmuş. Umarım artarak devam eder. Kelkit’te de, Şiran’da da, diğer ilçelerimizde inşallah buna benzer işletmeler açılır ve vatandaşın hizmetine sunulur. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

İşletme Sahibi Dursun Çakır da yaptığı konuşmada aynı işi daha önce Bayburt’ta yaptıklarını anlatarak  “Şimdi Köse ilçemize geldik. Bölgemizin kalkınmasına en ufak bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bizim insan ve yer kaynağımız temin edilirse hedefimiz 300 kişi. Biz burada kalıcı bir şey yapacağız. Burada en büyük sıkıntı insan ve yer. Onu da inşallah köylerden temin ederiz. Tabi daha büyük yere de ihtiyacımız var. Burada bu çalışanları mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Markalaşmaya gitmeyi de hedefliyoruz. İnşallah onu da başaracağız.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ve okunan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

 

image_print

HABERLER