Kürtün'de Recep, Tayyip, Erdoğan Mutluluğu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Kürtün’de Recep, Tayyip, Erdoğan Mutluluğu

Giriş Tarihi: 09 Ağustos 2020 - 20:57

Son Güncelleme: 09 Ağustos 2020 - 22:35

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin KÖSE; İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Emin ERDOĞDU, Ak Parti Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ülker ve AK Parti Kürtün İlçe Başkanı Yücel Yusufoğlu ile birlikte yakın zamanda Kürtün ilçesinde dünyaya gelen üçüz bebekler Recep, Tayyip ve Erdoğan’ı Kürtün ilçe merkezindeki evlerinde ziyaret etti.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse beraberindeki heyetle birlikte Kürtün ilçesinde geçtiğimiz haftalarda dünyaya gözlerini açan üçüz bebeklerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isimlerini veren Gülüşan ve Tarık Şen çiftini ziyaret etti.

Şen çiftini tebrik ederek üçüzlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin verilmesine oldukça mutlu olduklarını dile getiren Köse bunun Gümüşhane ve Kürtünlü hemşerilerinin Cumhurbaşkanına olan sevginin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Baba Tarık Şen’in üçüz çocukları olduktan sonra Alptekin Yılmaz’dan boşalan AK Parti Kürtün İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına getirildiğini de hatırlatan Köse açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Çok isabetli, çok da hayırlı bir karar oldu. Burada olmaktan ziyadesiyle mutlu oldum. Hayatımda ilk defa üçüz kardeşler gördüm. İsimlerinin Recep, Tayyip ve Erdoğan oluşu da bizi ayrıca memnun etti. Bu bizim milletimizin, Gümüşhaneli, Kürtünlü hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini gösteriyor. Allah hem bu evlatlarımıza hem de Cumhurbaşkanımıza sağlıklı, uzun ömürler versin. Vatanımıza, milletimize ve ailelerine hayırlı evlat olarak büyümeyi nasip etsin. Bu yavrularımızın 86 yıl aradan sonra Fatih Sultan Mehmet Han’ın emaneti olan Ayasofya Camisi’ni müzeden yeniden aslına rücu ettiren dünya liderimiz saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın isimlerini taşıması bizleri ayrıca mutlu etti. İnşallah Recep’in, Tayyip’in ve Erdoğan’ın bahtları açık olur.”

Öte yandan Şen ailesine maddi ve manevi her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Köse Şen çiftine mutluluklar dilerken üçüz bebekler Recep, Tayyip ve Erdoğan’a hayırlı ömürler temennisinde bulundu.

Üçüz bebeklerin babası, AK Parti Kürtün ilçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Şen ise İl Başkanı Köse ve beraberindekilere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiklerini ifade eden Şen eşi ile birlikte üçüz bebekleri olacağını öğrendiğinde çok şaşırdıklarını belirtti. En büyük hayalinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşebilmek olduğunu dile getiren Şen açıklamasında: “Eşimle 8 yıl önce evlendim ve iki çocuğumuz oldu. Daha sonra üçüz çocuklarımız olacağını öğrendiğimizde ilk başta şaşkınlık yaşadık ama sonradan alıştık. Hem doğumdan önce hem de sonra zorlu bir süreç yaşadık. Çok şükür evlatlarımız sağlıklı şekilde dünyaya geldi. Eşimin de rızasıyla çocuklarımızın ismini Recep, Tayyip ve Erdoğan koyduk. Çok mutluyuz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. O bir dünya lideri, Allah ondan razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizi külliyeye davet etmesini ve çocuklarımızla hatıra fotoğrafı çekilmesini çok istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

image_print

HABERLER