Kürtünlü Çocukların Geleceğine Işık Tuttular - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Kürtünlü Çocukların Geleceğine Işık Tuttular

Giriş Tarihi: 14 Mart 2017 - 19:31

Son Güncelleme: 14 Mart 2017 - 19:33

‘Geleceğe Işık Tut Platformu’ Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi Taşlıca Vali Gazi Şimşek Ortaokulu öğrencilerine dağıtılmak üzere hediyeler gönderdi.

Platform; Her birinden 300’er adet olmak üzere bot, mont, atkı-bere takımı, çorap, toka ve şampuan, 50’şer adet ise futbol, voleybol, basketbol, hentbol topu ve kırtasiye malzemesi gönderdi.

Taşlıca Vali Gazi Şimşek Ortaokulu Okul Müdürü Mehmet Aslan’ın ev sahipliğinde hediyelerin öğrencilere dağıtımları, Kürtün İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut, Garnizon Komutanı Ozan Yakup Özsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin AK ve İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Proje hakkında misafirlerine bilgi veren Okul müdürü Mehmet Aslan, “Geleceğe Işık Tut Platformu”nun koordinatörlüğünde Türkiye’nin değişik yerlerinden hayırseverlerin bu malzemeleri gönderdiğini dile getirdi. Aslan, aynı platformun sene başında tüm öğrencilerimize spor ayakkabı ve eşofman takımı gönderdiklerini ifade ederek, Geleceğe Işık Tut Platformu yöneticisi Ezgi Hanıma teşekkürlerini iletti.

Ayrıca, İlçe Kaymakamı Mehmet Durgut’da öğrencilere yapılan yardımdan dolayı “Geleceğe Işık Tut Platformu” yöneticisi Ezgi Hanıma ve üyelerine teşekkürlerini ileterek, çok güzel bir sosyal sorumluluk örneği sergilediklerini ifade etti.

1df

r5t

yh

image_print

HABERLER