Kürtünlü Öğretmen-Yazar Hava Zorlu’nun 2. Kitabı Da Yayımlandı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

6 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Kürtünlü Öğretmen-Yazar Hava Zorlu’nun 2. Kitabı Da Yayımlandı

Giriş Tarihi: 20 Aralık 2023 - 0:20

Son Güncelleme: 20 Aralık 2023 - 20:28

Gümüşhane Kürtün doğumlu Yazar Hava Zorlu’nun ilk kitabı olan “Çocuğum” geçen yıl Hars Akademi Yayınları’ndan çıkmıştı. Yazar, “Çocuğum” adlı eserinde  kendi hayat hikayesini  dile getiriyor.

Öğretmen Yazar Hava Zorlu’nun,  Adıyaman’da  yaşadığı 6 Şubat deprem anılarını anlattığı ikinci kitabı “Mavi Bir Yaşam Düşsün Payımıza”  adlı eseri de kısa bir süre önce yine Hars Akademi Yayınları’ndan okuyucu ile buluştu.

HAVA ZORLU KİMDİR?

Hava Zorlu 1993’te Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Gümüşhane Torul Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda, ortaöğrenimini ise Gümüşhane/Merkez Harşit Lisesi’nde tamamladı. 2013’te Giresun Üniversitesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümünde başlamış olduğu lisans eğitimini 2017’de bitirdi. 2020’de Adıyaman’ın Kahta ilçesinde göreve başladı. Şu an Erzurum’un Oltu ilçesinde görevine devam etmektedir. Anılarını kaleme aldığı ilk kitabı olan “Çocuğum” 2022’de Hars Akademi Yayınevinden çıkmıştır. İkinci kitabı; ”Mavi Bir yaşam Düşsün Payımıza” yine aynı yayınevinden Aralık 2023 itibariyle çıktı.

Yazarın eserleri https://www.harsakademi.com  adresinden temin edilebilir.

http://www.gumushanedenhaber.com haber sitesi olarak hemşerimiz Hava Zorlu’ya öğretmenlik ve yazarlık hayatında başarılar diliyoruz.

image_print

HABERLER