MARKETLERDEKİLER DE DAHİL MASKELER KESİNLİKLE PARASIZ OLACAK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MARKETLERDEKİLER DE DAHİL MASKELER KESİNLİKLE PARASIZ OLACAK

Giriş Tarihi: 06 Nisan 2020 - 22:18

Son Güncelleme: 06 Nisan 2020 - 22:18

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı konuşmada, “Bu salgının üstesinden gelecek sadece imkâna değil, aynı zamanda morale ve kararlılığa da sahibiz. Karamsarlığa da rehavete de kapılmadan her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak tedbirlerimizi adım adım alıyor, hayata geçiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından Huber Köşkü’nde basın açıklaması yaptı.  

Toplantıda ele alınan konular ve Koronavirüs ile mücadeleye dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değindiği konulardan biri de maske konu idi.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan maske konusunda şunları söyledi:

“DEVLET OLARAK TÜM VATANDAŞLARIMIZA ÜCRETSİZ ŞEKİLDE MASKE ULAŞTIRMAKTA KARARLIYIZ”

“e-devlet ve PTT aracılığıyla talep eden tüm vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımına başladık, başlıyoruz, devam edeceğiz.

Burada şunu da açıkça söyleyeyim: Kesinlikle parayla maske satışı yasaktır. Marketlerde verilen maskeler de ücretsizdir. Salgın bitene kadar vatandaşlarımızın tamamına yetecek maske stokumuz ve üretim planlamamız vardır. Devlet olarak tüm vatandaşlarımıza ücretsiz şekilde maske ulaştırmakta kararlıyız.

KAYNAK: CUMHURBAŞKANLIĞI İNTERNET SİTESİ – 06.04.2020

image_print