MEMUR SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN’DAN GÜMÜŞHANE’DE MUHTEŞEM KONFERANS - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MEMUR SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN’DAN GÜMÜŞHANE’DE MUHTEŞEM KONFERANS

Giriş Tarihi: 26 Kasım 2016 - 19:25

Son Güncelleme: 26 Kasım 2016 - 19:25

Memur – Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın 26 Kasım 2016 Cumartesi günü Gümüşhane’de bir konferans verdi.

Gümüşhane Atatürk Kültür Merkezi’ndeki konferansa Gümüşhaneliler büyük ilgi gösterdi. Vali Okay Memiş, Gümüşhane Millletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse de konferansı takip etti.

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın program sunuculuğunu Dumlupınar İlkokulu ve Ortaokulu müdürü ve Genç Memur Sen Gümüşhane Başkanı İsa Aslan Yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını Gümüşhane Memur Sen İl Temsilcisi Musa Uncu yaptı. Musa Uncu’nun konuşması sonrasında “15 Temmuz 2016 Tarihi Değiştiren Direniş” başlıklı video gösterisi izlendi.

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Gümüşhanelilere doyumsuz bir konferans sunarken, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi öncesi ve sonrası Türkiye’nin durumunu özetledi.

Başkan Yalçın; Türkiye’nin NATO’ya girdiği 1950’li yıllardan sonra Gladyo örgütlenmesinin her on yılda bir Türkiye’nin başına büyük sıkıntılar açtığını ifade etti.

Okullardaki ders müfredat konularını da eleştiren Başkan Yalçın; demokrasinin önünü kesen ihtilallerin okullarda öğrencilere övgüyle okutulmasının yanlışlığını belitti.

Memur  Sen’in 15 Temmuz Darbe girişimine verdiği tepki ve mücadeleyi dile getiren Başkan Ali Yalçın, birlik ve beraberlikle her gücü aşacaklarını ifade edip, “Teyakkuz halimiz hâlâ devam ediyor.” Dedi.

Birlik ve beraber oluşa Bediüzzaman Hazretleri’nden referans veren ve alıntı yapan Başkan Ali Yalçın Şöyle dedi: “Bediüzzaman Hazretleri’nin ifade ettiği gibi, üç biri alt alta koyarsanız üç olur, ama, üç bir dayanışma içinde yan yana , omuz omuza, kol kola  olursa yüzonbir olur. Biz de böyle olup, omuz omuza, kol kola olacağız ve birliğimizi her zaman koruyacağız.”

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın konferansı Gümüşhanelilerden büyük beğeni alırken, konferansa ilgilin yoğunluğu dikkat çekti.

 

 

image_print

HABERLER