Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı; Bakan Tekin’e Desteğinden Dolayı Tebrik Ediyoruz - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı; Bakan Tekin’e Desteğinden Dolayı Tebrik Ediyoruz

Giriş Tarihi: 21 Aralık 2023 - 13:26

Son Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 13:31

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i  eleştirerek bildiri yayımlayan bir grup  -kendilerince sanatçı tanımlı- kişinin yayımladığı bildiriye “MESELE YUSUF TEKİN DEĞİL” diyerek gerekli cevabı en güzel şekilde verdi.

Bu güzel cevabı için Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın’ı tebrik ederek ilgili yazıyı yayımlıyoruz.

*****

SANATÇI DUYARLILIĞI SOSLU RAFİNE DİN DÜŞMANLIĞI MI?

Ali Yalçın – Memur Sen Genel Başkanı

Aydın kimliğinden nasibini almamış, vatanseverliğin kıyısından geçmemiş, bugüne kadar sadra şifa tek hayırlı eylemi olmayan bir grup sözde sanatçı yine şaşırtmadı, yobaz ideolojilerine sımsıkı sarılarak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin istifa etsin naraları atıyor!

Ülkemizde sanatçı duyarlılığından dem vuranların karnesine bakınca Gazze’de kundaklara kan dolarken köpeği loliye üzülen aymazları, Arsızca teşhirciliği sanat zannedenleri, İslamı yobazlık, geleneği gericilikle bir tutanları, dini değerlerle dalga geçenleri,

Söz konusu para olunca dijital dizi platformuna cümle kuramayanları, Gezi’de mesele ağaç değil sen hala anlamadın mı diyeneleri, Yere izmarit bile atmayan PKK güzellemesi yapıp terörü lanetleyen tek bir cümle kuramayanları görüyoruz. Bu bozuk karneye sahip olanların bırakın çocukları korumasına izin vermek, çocukların bu zihniyetten korunmasını görev bilmek gerekir.

Medeniyetine, değerlerine, inancına makurtlaşmış bu kesimin ne Sayın Tekin’e cümle kurmaya hakları vardır bu ne de millete ayar vermek hadleridir.

Çağrılarında “Bu konuda üstümüze düşecek olan her türlü görevi yapmaya hazırız” diyenleri kendilerine gelmeye, mankurt zihinlerini tadil etmeye, yüzleri varsa yürekleri yetiyorsa ‘Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret ederek gözlerinin içindeki acıya bakmaya davet ediyorum.

image_print

HABERLER