Merhum Gümüşhane Milletvekilimiz  Temel Yılmaz  ve Oğlu Güven Yılmaz Vefatlarının Birinci Yılında Rahmetle Anılıyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Merhum Gümüşhane Milletvekilimiz  Temel Yılmaz  ve Oğlu Güven Yılmaz Vefatlarının Birinci Yılında Rahmetle Anılıyor

Giriş Tarihi: 16 Eylül 2022 - 16:33

Son Güncelleme: 16 Eylül 2022 - 16:33

Gümüşhane’nin sevilen simalarından 22. Dönem AK Parti Gümüşhane Milletvekili Temel Yılmaz yoğun bakım tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde 18 Eylül 2021 Cumartesi günü vefat etmiş ve Yılmaz’ın naaşı 19 Eylül 2021 Pazar günü öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kelkit ilçe merkezinde aile mezarlığında toprağa verilmişti.

AK Parti Gümüşhane Eski Milletvekili Temel Yılmaz ile aynı hastalıktan yoğun bakım servisinde tedavi gören 46 yaşındaki oğlu  Güven Yılmaz da  5 Ekim 2021 günü  vefat etmiş ve Babası Temel Yılmaz’ın vefatından 17 gün sonra vefat eden Güven Yılmaz 6 Ekim 2021 Çarşamba günü öğlen namazını müteakip Kelkit Küçük Cami önünde kılınan cenaze namazından sonra Kelkit mezarlığına defnedilmişti.

BİRİNCİ VEFAT YIL DÖNÜMLERİNDE ÜNAL YILMAZ’IN PAYLAŞIMI

Kelkit Eski Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Ağabeyisi Temel Yılmaz ve Yeğeni Güven Yılmaz’ın vefatlarının birinci sene-i devriyesi  nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ünal Yılmaz’ın mesajı şöyledir:

“Kıymetli büyüğümüz, Temel Yılmaz’ı ve oğlu Güven Yılmaz yeğenimizi ebediyete yolcu edeli bir sene oldu. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor. Ama acılar ve hatıralar hep taze. Bu vesile ile kendilerini anmak, ruhlarını şad etmek üzere 16 Eylül’de CUMA Namazında Atatürk mahallesi Hacı Neşat Yavuz Camii’nde( hanemizin yanında ) Mevlüt okutacağız. 18 Eylül pazar günü saat 13:00’de ise mezarları başında Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar icra edilecek. Bütün hemşeri ve dostlarımızı bekleriz. Cümlemizin geçmişlerine Allah rahmet eylesin mekanları cennet makamları ali olsun inşallah… Baba ile oğul yan yana yatmış mezarları olmuş cennet bahçesi. Ecel şerbetini birlikte tatmış, Fatiha, yasinler olsun duası.  Bütün hemşehrilerimin Cuma akşamını ve Cumalarını kutluyorum.”

Ruhları için elfatiha

image_print

HABERLER