MHP GÜMÜŞHANE ADAYI VARAN, AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MHP GÜMÜŞHANE ADAYI VARAN, AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Giriş Tarihi: 07 Ocak 2019 - 15:37

Son Güncelleme: 07 Ocak 2019 - 15:38

MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Sabri  Varan, 7 Ocak 2019 Pazartesi günü basına gönderdiği yazılı açıklamada AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı’nın, Belediye Başkanı Ercan Çimen’e destek olmak için verdiği vefa yemeği programında Cumhur İttifakı konusunda gösterdikleri hassasiyet dolayısıyla AK Parti Gümüşhane milletvekillerine teşekkür etti.

Sabri Varan şunları söyledi: “ Bizim adaylığımızdaki temel gayemiz Cumhur ittifakını ve bu doğrultuda liderlerimizin gösterdiği tavrı vatandaşa yansıtmaktır. Adaylığımızın başlangıcından şu ana kadar geldiğimiz süreçte, ürettiğimiz tüm söylemler bu doğrultudadır. Hiçbir sözümüzde şahsımızı ya da partimizi ön plana çıkarmadık. Ülkemiz ve milletimiz böylesi zor bir süreçten geçerken bizlerin yapması gereken bu ittifaka sahip olmaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ortaya koydukları bu irade doğrultusunda bizler de Gümüşhane’de iki parti olarak çalışacağız ve Cumhur ittifakının tam manası ile tesisi için çaba göstereceğiz. İlk gün söylediğimiz gibi halk kimi destekliyor ve takdir ediyorsa oyunu ona verecektir. Sonuç olarak burada kazanan Cumhur ittifakı olacaktır”

image_print

HABERLER