MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya’dan Seçim Değerlendirmesi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya’dan Seçim Değerlendirmesi

Giriş Tarihi: 02 Nisan 2024 - 16:57

Son Güncelleme: 02 Nisan 2024 - 17:01

MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya’nın 31 Mart seçimleri sonrası 2 Nisan 2024 Salı günü yaptığı kamuoyu açıklaması şöyledir:

“Sevgili Gümüşhaneliler;

Bizlere, Partimize ve Adayımıza göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum.

Gümüşhane Genelinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak 14 belediyemize talip olup, 10 belediyemizi sizlerin de desteğini alarak büyük başarı sağladık.

Belediye Başkanlarımızın görevlerini,  dürüstçe, sevgiyle, ayırmadan, ayrıştırmadan ve yorulmadan çalışarak yerine getireceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Üretken Belediyecilik anlayışıyla kapılarımız siz hemşerilerimize sonuna kadar açıktır ve daima açık kalacaktır.

Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Bu süre içerisinde çok çalışarak bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Aldığımız oyların üzerimize yüklediği sorumluluğun farkındayız.

Hazırladığımız projeleri, seçim öncesi elimizden geldiği kadar sizlere anlatmak için gayret gösterdik. Şimdi hayata geçirme zamanı. Gümüşhane’de yaşanacak değişim ve gelişmeler çok kısa bir süre sonra gözle görülecektir.

Amacımız her zaman Gümüşhane’yi yüceltmek ve daha ileriye götürmek olacaktır. Sizlere söz verdik ve sözümüzde duracağız.

Seçimlerde verdiğiniz destek ve güvenin devam etmesi, tüm sorunların çözümünde, üstesinden gelebilmede, hizmetlerimizin artırılması ve hızlı bir şekilde gerçekleşebilmesinde büyük rol oynayacaktır.

Hep beraber el ele vererek Gümüşhane’mizi hak ettiği yere getireceğiz.

‘Seçim’ demek ‘Demokrasi’ demektir. Halkın iradesine güvenmek, inanmak ve sonuca saygı duymak, halkımıza saygı duymak demektir. En güzel olan son derece seviyeli ve demokratik bir seçim sürecinden geçmiş olmamızdır. Şunu da belirtmek isterim ki kazanan Cumhur İttifakı olmuştur, kazanan Gümüşhane olmuştur.

Ayrıca seçim süresi ve sonrasında son derece seviyeli davranan tüm aday arkadaşlarımıza ve diğer partilerin mensuplarına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Seçim çalışmalarımız süresince bizlerin yanında yer alan güler yüzlerini ve desteklerini bizlerden hiç eksik etmeyen Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük Beyefendiye, Belediye Başkanımız Sayın Vedat Soner Başer Beyefendiye, Seçim Koordinasyon Merkezimize, Türkav Başkanlığımıza, Kamu-Sen Başkanlığımıza, Kadın Kollarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, Teşkilat disiplininin somut örneğini bizlere sahada aktif olarak gösteren İl ve İlçe Yöneticilerimize, kısacası emeği geçen tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Mete Kaya – Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı

image_print

HABERLER