MİLLETVEKİLİ AKGÜL: “YILDIZ BAKIR’DA HİÇ KİMSENİN MAĞDUR OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MİLLETVEKİLİ AKGÜL: “YILDIZ BAKIR’DA HİÇ KİMSENİN MAĞDUR OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Giriş Tarihi: 04 Kasım 2019 - 18:53

Son Güncelleme: 04 Kasım 2019 - 18:53

AK Parti  Gümüşhane Milletvekilli Hacı Osman Akgül, AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Gürses ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay Gümüşhane’de faaliyet gösteren Yıldız Bakır Madencilik A.Ş. Gümüşhane Şubesi’nde çalışan ve uzun bir süredir firma tarafından sorun yaşayan işçilerin temsilcileri ve firma sorumlusu ile Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelerek yaşanan son gelişmeleri değerlendirdiler.

Milletvekili Hacı Osman Akgül konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi daha önce Milletvekilimiz Cihan Pektaş, İl Başkanımız Celalettin Köse,  GTSO Başkanımız İsmail Akçay  ile birlikte Gümüşhane Yıldız Bakır Madencilik A.Ş. Gümüşhane Şubesi ile çalışanları arasında yaşanan sorunların yakından takipçisi olduk. Firma yetkilileri tarafından yaşanılan sorunların giderilmesi için verilmiş sözler var ve bizler de bunları yakından takip ediyoruz. Kimsenin mağdur olmaması için çabalıyoruz ve mağdur olmasına da izin vermeyeceğiz. Hep birlikte ilgili firmanın bir an önce sorumluluklarını yerine getirmesini ve yaşanılan bu sorunların çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz.”

KAYNAK: GTSO BASIN BÜROSU – 4.11.2019

image_print

HABERLER