Milletvekili Köse ve Başkan Çimen Gümüşhane  Memur-Sen’i Ziyaret Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Milletvekili Köse ve Başkan Çimen Gümüşhane  Memur-Sen’i Ziyaret Etti

Giriş Tarihi: 07 Şubat 2024 - 19:08

Son Güncelleme: 07 Şubat 2024 - 19:18

AK Parti Milletvekili Av. Celalettin Köse, Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhane Memur – Sen Şubesi’ni ziyaret ettiler.

Gümüşhane Memur-Sen Ofisi’nde gerçekleşen ziyarete AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel de katıldı.

Milletvekili Köse ve Başkan Çimen ziyarette; Memur – Sen Gümüşhane İl Başkanı Ergin Aslan, Yönetim kurulu ve Memur- Sen üyeleri ile hasbihal edilip Gümüşhane üzerine görüş alış verişi yaptılar.

Ziyarette bir konuşma yapan Milletvekili Av. Celalettin Köse; Gümüşhane Memur – Sen ailesine çalışmalarında ve ülke sorunlarına sahip çıkmalarındaki duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ercan Çimen de yaptığı konuşmada Gümüşhane’de güzel işler yapmalarından dolayı Gümüşhane Memur -Sen ailesini tebrik ettiğini belirtti.

Memur – Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Ergin Aslan’da yaptığı konuşmada Memur-Sen ailesine gösterdikleri teveccüh ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

image_print

HABERLER