MİLLETVEKİLLERİMİZ AKGÜL VE PEKTAŞ'IN RAMAZAN AYI MESAJLARI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MİLLETVEKİLLERİMİZ AKGÜL VE PEKTAŞ’IN RAMAZAN AYI MESAJLARI

Giriş Tarihi: 23 Nisan 2020 - 14:53

Son Güncelleme: 23 Nisan 2020 - 14:53

Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın Ramazan Ayı Mesajları şöyledir:

“Manevi iklimin, toplumsal hoşgörü ve dayanışmanın doruğa ulaştığı on bir ayın sultanı olan ve her Müslüman’ın heyecanla beklediği Mübarek Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha kavuşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Bu ay; kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı ve oruç ibadetimizi eda ettiğimiz mukaddes bir aydır. Güzelliklerle dolu olan rahmet ve mağfiret ayında Rabbimizden; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden sağlık, huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri sıhhat dolu nice güzel günlere kavuşturmasını, tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını niyaz ediyoruz.

Dünyayı saran Koronavirüs ile mücadele içinde bulunduğumuz bir dönemde eda edeceğimiz mübarek Ramazan ayında insanlığın hastalıktan kurtulması; hastaların şifa bulması için Rabbimize dua edelim. Millet olarak yardımlaşma ve dayanışma içerisinde bu zor günleri de atlatacağımıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın ve bütün İslam Âleminin Ramazan Ayını tebrik ediyoruz.”

image_print

HABERLER