Milli Eğitim Bakan Yusuf Tekin; Daire Başkanı Dilaver Dörtok’la Gümüşhane’nin Nabzını Tuttu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Milli Eğitim Bakan Yusuf Tekin; Daire Başkanı Dilaver Dörtok’la Gümüşhane’nin Nabzını Tuttu

Giriş Tarihi: 21 Aralık 2023 - 15:35

Son Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 15:37

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü  Eğitim Kurumları Yönetici Görevlendirme Daire Başkanı Dilaver  Dörtok ile  Milli Eğitim Bakanlığı Uzmanları Turan Akpınar ve Yüksel Arslan Gümüşhane’ye gelerek incelemelerde bulundular.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatı ile Gümüşhane’ye gelen  Daire Başkanı Dilaver Dörtok ve arkadaşları Vali Tanrısever’i  ziyaret ederek başladıkları inceleme kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve tüm ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerini  de ziyaret edip yetkililerle bilgi alış verişi yaptılar.

Halk Eğitim Merkezi’nde Merkez İlçe okul ve kurum yöneticileri ile de bir toplantı gerçekleştiren ve İlçe gezilerinde bir kısım okulları da ziyaret eden Milli Eğitim Bakanlığı bürokratları  öğretmen odası sohbetleri ile öğretmenlerle de görüşüp bazı sınıfları ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Dörtok ve arkadaşlarının bugün ilçe ziyaretlerini tamamlayarak Bayburt iline hareket edecekleri öğrenildi.

Bakan Tekin’in talimatı ile Gümüşhane’nin eğitim nabzını tutan ve gelişleri ve çalışmaları Gümüşhane Basınına bilgi verilmeyen  MEB bürokratlarının Gümüşhane  için Bakan Tekin’e sunacakları rapor ise merak konusu oldu.

image_print

HABERLER