Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Torul’da Şehit Ailelerini Ziyaret Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Torul’da Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Giriş Tarihi: 29 Haziran 2023 - 23:49

Son Güncelleme: 30 Haziran 2023 - 0:02

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gümüşhane ziyareti kapsamında Torul ilçesinde ikamet eden Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ailesi ile Şehit Polis Memuru Serdar Oğur’un ailesini ziyaret etti.

Bugün Gümüşhane’de çeşitli ziyaretlerde bulunan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, programı kapsamında ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Vali Kamuran Taşbilek’le görüşen Bakan Tekin, daha sonra Valilik şeref defterini imzaladı. Akabine Gümüşhane Belediyesi’ne ziyarette bulunanan Bakan Tekin, Belediye Başkanı Ercan Çimen ile de bir görüşme yaptı.

Gümüşhane Belediyesi’nin ardından sırasıyla MHP İl Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı’na da ziyaret gerçekleştiren Millî Eğitim Bakanı Tekin daha sonra Atatürk Parkı’nda Gümüşhaneli vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve bayramlarını kutladı.

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ve Şehit Polis Memuru Serdar Oğur’un ailelerini ziyaret

Bakan Tekin, Haziran 2017’de Tunceli’de terör örgütü PKK tarafından kaçırıldıktan sonra şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz’ın Torul ilçesindeki babaevine bayram ziyaretinde bulundu.

Tekin, şehit öğretmenin babası Hamit ve annesi Gülay Yılmaz’ın yanı sıra diğer aile fertleriyle görüştü.

Daha sonra Yılmaz ailesi ile aynı apartmanda ikamet eden şehit polis memuru Serdar Oğur’un ailesini de ziyaret eden Tekin, anne Azem Oğur ile de bir görüşme yaptı.

image_print

HABERLER