MUHTAR AYKUTAN, EVİNİ GURBETTEKİ GÜMÜŞHANELİLERE KİRA ALMADAN TAHSİS EDECEK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

MUHTAR AYKUTAN, EVİNİ GURBETTEKİ GÜMÜŞHANELİLERE KİRA ALMADAN TAHSİS EDECEK

Giriş Tarihi: 03 Haziran 2020 - 16:54

Son Güncelleme: 03 Haziran 2020 - 16:54

GÜMÜŞHANE’YE GELMEK İSTEYEN GURBETTEKİ GÜMÜŞHANELİLERE EVİMİ KİRA BEDELSİZ TAHSİS EDİYORUM

Gümüşhane merkez Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Ahmet Aykutan aldığı kararla turizm sezonu başında tüm Gümüşhanelilere örnek olacak bir adım attı.

Muhtar Aykutan, Gümüşhane Bağlarbaşı mahallesinde bahçe içindeki dayalı döşeli ve doğalgazlı evini gurbetteki Gümüşhaneliler için kira almadan tahsis edeceğini açıkladı.

Muhtar Aykutan’ın açıklaması şöyledir:

“Gümüşhane Bağlarbaşı mahallesi Muhtarı olarak tarafıma intikal eden bilgilerden pek çok Gümüşhaneli hemşehrimizin  yıllar önce ayrıldıkları ana ocağı – baba yurdu  Gümüşhane’ye sıla-i rahim yapmak ve kısa süreli de olsa yaz tatillerini geçirmek üzere gelmeyi arzu etmelerine rağmen evleri olmadığından, otel ve pansiyonlarda da rahat edemediklerinden dolayı gelemediklerini üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.

Gurbette yaşayıp 5-10 günlüğüne de olsa Gümüşhane’ye gelmek isteyen hemşehrilerime yardımcı olmak istiyorum.

Gümüşhane Bağlarbaşı mahallesinde bahçe içinde dayalı döşeli kullanıma hazır, eşyalı, doğalgazlı evimi isteyen hemşehrilerime kira bedelsiz olarak tahsis etme kararı aldım.

Gümüşhane’ye gelmek isteyen hemşehrilerimize 15’er günlük süreler halinde evimi kira bedelsiz tahsis etmek istiyorum.

Bu konuda günün 24 saatinde değerli hemşehrilerim beni telefonumdan arayabilirler.

Kullanılmayan evi olan Gümüşhanelileri de aynı şekilde evlerini gurbetten Gümüşhane’ye gelmek isteyen hemşerilerimize kirazsız tahsis etmeye davet ediyorum.

Saygılarımla.”

Ahmet Aykutan

Gümüşhane Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı

Gsm tel: 0538 944 2222

image_print

HABERLER